berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

WolfTeam LaG NeDiR BuG NeDiR???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToNiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

LaG NeDiR??
-LaG Tamamen internet ve ağ kaynaklı bir oyun takılmasıdır.
-LaG Oyundaki internet hızınızın toplu bir grafiği olarak gösterilir.Bu grafik oyunda ''MS'' Olarak geçer.
-Sizin MS'Niz ile diğer oyuncuların MS Si arasında belli bir fark (Sanırsam 250MS) az veya çok olduğunda siz odadan lagger konumuna alınarak atılırsınız.
-LaG Nasıl olur diyorsanız.
*Eğer internetinize 2-3 kişi giriyorsanız lag olabilir.
*Video izlerseniz lag çoğalabilir.
-Bazen (istisna durumlar) şirketin sunucularındaki problemlerden dolayı lag olma ihtimalide yüksektir.

BuG NeDiR???
-BuG Oyundaki yapım hatalarından dolayı oluşan bozulmalardır.
-Oyunda en akla gelmicek en ücra köşelerde buglara rastlıyabilirsiniz.
-BuG Bulmak şans eseri olur fakat yeni açılan ellerde (Kafes gibi) bug bulma olasılığı daha yüksektir.
-Oyunda sizi bugdan dolayı dışarı atmazlar fakat bazı hackler bu bugları kullanarak oyunda frag arttırabiliyor (Benim için hack kullananlar lamerdir çünkü bu bugları programsız kullanan Prolar bile var aramızda :rolleyes: )
-Eğer bugların neler olduğunu bilmek istiyorsanız Bu Konuda birçok buga bakabilirsiniz.
-Daha detaylı bilgi için youtubede birçok bug ile ilgili video var.

Önemli değil paylaşımcı olmak ruhumda var :)
WolfTeam'ında Metin2 gibi turkmmoda pvplere kadar dökülen bir oyun olmasını istiyorum...

Girişin Ortasınd Süper Bi bug Biliyorum Tam Ortasında Gerisi yalan
not: Programsız yapılıyo benim gibi prolar :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri