HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
LaG NeDiR??
-LaG Tamamen internet ve ağ kaynaklı bir oyun takılmasıdır.-LaG Oyundaki internet hızınızın toplu bir grafiği olarak gösterilir.Bu grafik oyunda ''MS'' Olarak geçer.
-Sizin MS'Niz ile diğer oyuncuların MS Si arasında belli bir fark (Sanırsam 250MS) az veya çok olduğunda siz odadan lagger konumuna alınarak atılırsınız.
-LaG Nasıl olur diyorsanız.
*Eğer internetinize 2-3 kişi giriyorsanız lag olabilir.
*Video izlerseniz lag çoğalabilir.
-Bazen (istisna durumlar) şirketin sunucularındaki problemlerden dolayı lag olma ihtimalide yüksektir.
BuG NeDiR???
-BuG Oyundaki yapım hatalarından dolayı oluşan bozulmalardır.-Oyunda en akla gelmicek en ücra köşelerde buglara rastlıyabilirsiniz.
-BuG Bulmak şans eseri olur fakat yeni açılan ellerde (Kafes gibi) bug bulma olasılığı daha yüksektir.
-Oyunda sizi bugdan dolayı dışarı atmazlar fakat bazı hackler bu bugları kullanarak oyunda frag arttırabiliyor (Benim için hack kullananlar lamerdir çünkü bu bugları programsız kullanan Prolar bile var aramızda
)-Eğer bugların neler olduğunu bilmek istiyorsanız Bu Konuda birçok buga bakabilirsiniz.
-Daha detaylı bilgi için youtubede birçok bug ile ilgili video var.
Önemli değil paylaşımcı olmak ruhumda var 
WolfTeam'ında Metin2 gibi turkmmoda pvplere kadar dökülen bir oyun olmasını istiyorum...

WolfTeam'ında Metin2 gibi turkmmoda pvplere kadar dökülen bir oyun olmasını istiyorum...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)