- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın Mod ve Admin arkadaşlar. Herkesin bildiği gibi Crossfire'de Hack denilince akla Turkmmo geliyor. Gayet güzel paylaşımcı bir site fakat artık yeter.! Oyun çığrından çıktı önüne gelen her Türk arkadas hack acıyor bi de marifetmiş gibi küfür ediyor. Üstüne Turkmmo benim sanane bu ne ukalalık arkadaşım . Biz burda emek vererek kasmaya calısıyoruz 2 tane oro... ço.. gelip emeklerimizi yiyor. Ben bu işe bir dur deme taraftarıyım. Zaten egypt vs. tarzı TD ' leri bıraktım oynanmıyo hackten onun yerine prisonda kasıyorum fakat oraya bile hackerler gelmeye basladı artık ve gözLemledigim kadarıyla hepsi Türk ve bi tane or... ço... var adı da Tc-Rhytm diye bi piç Hiç kimse alınmasın ama artık şu hack konuları kalksın diyorum ben. Düzgün bir oyun oynamak istiyoruz burada. En azından siz paylaşmayın değerli modlarım siz benim yerimde olsaydınız sizde öyle düşünürdünüz.s
alın şu fotoya bakın Black Listte AntiNoobs ile TC-RHYTM her oyunda karsıma cıkıyolar ama report ettim bakaLm inşallah kısa zamanda ban yerler.
http://img138.imageshack.us/img138/2627/crossfire201102030000.png
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
alın şu fotoya bakın Black Listte AntiNoobs ile TC-RHYTM her oyunda karsıma cıkıyolar ama report ettim bakaLm inşallah kısa zamanda ban yerler.
http://img138.imageshack.us/img138/2627/crossfire201102030000.png
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Zaten turkmmo / crossfire bölümünün tutma sebebi hack olması bunuda kaldırcaklarını sanmıyorum zaten hack kullanan arkadaşlar kendilerinden daha iyi oynayanları kıskandığı için açıyorlar sanıyorlarki böyle daha iyi oynuyorum ama yanılıyorlar malesef Z8 bu işe el atmadıktan sonra hackin sonu yoktur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...