Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Turkmmo Yöneticileri İçeri .!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergen420
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 371
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın Mod ve Admin arkadaşlar. Herkesin bildiği gibi Crossfire'de Hack denilince akla Turkmmo geliyor. Gayet güzel paylaşımcı bir site fakat artık yeter.! Oyun çığrından çıktı önüne gelen her Türk arkadas hack acıyor bi de marifetmiş gibi küfür ediyor. Üstüne Turkmmo benim sanane bu ne ukalalık arkadaşım . Biz burda emek vererek kasmaya calısıyoruz 2 tane oro... ço.. gelip emeklerimizi yiyor. Ben bu işe bir dur deme taraftarıyım. Zaten egypt vs. tarzı TD ' leri bıraktım oynanmıyo hackten onun yerine prisonda kasıyorum fakat oraya bile hackerler gelmeye basladı artık ve gözLemledigim kadarıyla hepsi Türk ve bi tane or... ço... var adı da Tc-Rhytm diye bi piç Hiç kimse alınmasın ama artık şu hack konuları kalksın diyorum ben. Düzgün bir oyun oynamak istiyoruz burada. En azından siz paylaşmayın değerli modlarım siz benim yerimde olsaydınız sizde öyle düşünürdünüz.s

alın şu fotoya bakın Black Listte AntiNoobs ile TC-RHYTM her oyunda karsıma cıkıyolar ama report ettim bakaLm inşallah kısa zamanda ban yerler.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

:) biz hackleri paylaşırız kullanıp kullanmamaları onlara kalmış adam hack acıyorsa bizimle alakası yok elimizden birşey gelmez biz hack paylaşırız görevimiz bu ;)

kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri