Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hastayım sana ölümü bekleyen hastalar gibi. Yastayım hala beni daha dün bırakmışsın gibi. Suçluyum sanma sevgini hapsettiysem mahkumlar gibi. Unuttum sanma seni daha dün sevmişim gibi.
Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben seni severken sende böyle karşımda dururken, seni özlemeyi seviyorum ve böylece ölüp gitmeyi seviyorum. Bu sevgiyle tanıştırdığın için seni seviyorum.
Varmı daha ağır yük zamanı çekmek kadar yaşama sebebimsin dünyada su kadar ekmek kadar ayrılığın, özlemin herşeyin bir hazzı var seni anmakta güzel seni beklemek kadar...
Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın...
Sana güneş desem akşam görünmezsin, sana yıldız desem sabah kaybolursun, sana rüzgar desem birgün bitersin, sen en iyisi nefesim ol bittiğinde benide bitiresin.