ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cp Hack Kod Ile yapılıyor (Cheat Engıne)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cphack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cphack

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Size Kod ile Yapılan Cp hackı Gösterecem Şimdi İlk Önce Cheat Engineyi İndiriyoruz Altta Link Verdim isteyen indirsin kolaylık olsun Sonra kuruyoruz Yukarda sol köşede'n Karahan'ın exe'sini seçiyoruz ve hex diye bi kutucuk war onu tıklıyıp sol alt kosedekı manual adress'e tıklıyoruz ve adres yerıne 00db1d2c yazıyoruz ve ve alta gelıyor sonra valule yerıne ıstedıgımız sayıyı yazıyoruz ve karahanın ekranına bır şey gelıyor ve ona isdediginiz kadar tıklıyorsunuz 1,1 artıyor cp'nız saygılarımla + Rep plss

Cheat Engıne 5.5 Download

Son düzenleme:
arkadaşım dediğin şeyleri yaptım ve hiç bir şey olmadı karahanın ekrana bir şey gelmedi lütfen daha açık bir şekilde anltırmısın

arkadaşım dediğin şeyleri yaptım ve hiç bir şey olmadı karahanın ekrana bir şey gelmedi lütfen daha açık bir şekilde anltırmısın

Arkadaşim Bak Sana soylıyım cheat engıneyı kuruyorsun hex dıye bı kutu war onu tıklıyorsun ve sonra altta manual adres var ona tıklıuyorsun ve 00db1d2c yazıyortsun tmm dıyorsun alta gelıyor ve sonra valuleye basıp 10000 yapıyorsun ekrana bırsey gelıyor ve ıstedıqınkadar tıklıyorsun

Dİkkat edİn arkadaŞlar chatengİne de vİrÜs varrrrrrrrrrrr.

ewet ya virüs war:@:@:@:@:@:@ arkadaşım taratın öle koyun yha:S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri