- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Size Kod ile Yapılan Cp hackı Gösterecem Şimdi İlk Önce Cheat Engineyi İndiriyoruz Altta Link Verdim isteyen indirsin kolaylık olsun Sonra kuruyoruz Yukarda sol köşede'n Karahan'ın exe'sini seçiyoruz ve hex diye bi kutucuk war onu tıklıyıp sol alt kosedekı manual adress'e tıklıyoruz ve adres yerıne 00db1d2c yazıyoruz ve ve alta gelıyor sonra valule yerıne ıstedıgımız sayıyı yazıyoruz ve karahanın ekranına bır şey gelıyor ve ona isdediginiz kadar tıklıyorsunuz 1,1 artıyor cp'nız saygılarımla + Rep plss
Cheat Engıne 5.5 Download
Cheat Engıne 5.5 Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşım dediğin şeyleri yaptım ve hiç bir şey olmadı karahanın ekrana bir şey gelmedi lütfen daha açık bir şekilde anltırmısın
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
arkadaşım dediğin şeyleri yaptım ve hiç bir şey olmadı karahanın ekrana bir şey gelmedi lütfen daha açık bir şekilde anltırmısın
Arkadaşim Bak Sana soylıyım cheat engıneyı kuruyorsun hex dıye bı kutu war onu tıklıyorsun ve sonra altta manual adres var ona tıklıuyorsun ve 00db1d2c yazıyortsun tmm dıyorsun alta gelıyor ve sonra valuleye basıp 10000 yapıyorsun ekrana bırsey gelıyor ve ıstedıqınkadar tıklıyorsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)