HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk önce programı indircez bunun için internete PİXresizer indir yazıyoruz.
Sonra ise TAM indirden dosyayı download ediyoruz.Sonra programı indire basıyoruz.
Sonra yükleme hemen başlasın diye indirmek için tıklayın diye bir buton var ona tıklıyoruz.
Bunları yapmanın kısa yolu için Edit /// By DropSing butonuna tıklayın

Program yüklendikten sonra WinRaR dosyasını açıyoruz ve ordaki PIXresizer klasörüne tıklıyoruz.
Sonrasında setup exe dosyasına tıklıyoruz.
6. Adımda I accept agreementi işaretliyoruz.
Yükliyeceğimiz programın klasörünü program files olarak seçiyoruz ama bu otomatikman seçilidir
.
8. bölümde program yüklenir.
Programı açıyoruz ben gerekli bilgileri yazdım resimde gördüğünüz gibi.
Şimdi ise resmin boyutunu ayarlıyoruz resimde gösterdim ve buna save picture diyoruz sonrasında ise kaydediyoruz kaydettiğimizde resmin eski boyutu ve yeni boyutunun resimleri kalır.
Ve son olarakta resmin değiştirilmiş boyutu
Umarım işimize yarar
Alıntı değildir!!!
Bu program gifleri küçültmez
Bu program sayesinde lonca logolarını kolay bir şekilde 16x12 yaparsınız.

Sonra ise TAM indirden dosyayı download ediyoruz.Sonra programı indire basıyoruz.
Sonra yükleme hemen başlasın diye indirmek için tıklayın diye bir buton var ona tıklıyoruz.
Bunları yapmanın kısa yolu için Edit /// By DropSing butonuna tıklayın

Program yüklendikten sonra WinRaR dosyasını açıyoruz ve ordaki PIXresizer klasörüne tıklıyoruz.
Sonrasında setup exe dosyasına tıklıyoruz.
6. Adımda I accept agreementi işaretliyoruz.
Yükliyeceğimiz programın klasörünü program files olarak seçiyoruz ama bu otomatikman seçilidir
.
8. bölümde program yüklenir.
Programı açıyoruz ben gerekli bilgileri yazdım resimde gördüğünüz gibi.
Şimdi ise resmin boyutunu ayarlıyoruz resimde gösterdim ve buna save picture diyoruz sonrasında ise kaydediyoruz kaydettiğimizde resmin eski boyutu ve yeni boyutunun resimleri kalır.

Ve son olarakta resmin değiştirilmiş boyutu

Umarım işimize yarar
Alıntı değildir!!!
Bu program gifleri küçültmez
Bu program sayesinde lonca logolarını kolay bir şekilde 16x12 yaparsınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler İzninizle Ufak ayrıntı Paylaşmak İstiyorum;Photoscape programında Resimleri Düzenleyici Bölümünden İmzaya girecek Şekilde boyutlandırabilirsiniz.Yapamayanlar Bana özel mesaj atabilirler.Paylaşım İçin Sağol

Teşekkürler İzninizle Ufak ayrıntı Paylaşmak İstiyorum;Photoscape programında Resimleri Düzenleyici Bölümünden İmzaya girecek Şekilde boyutlandırabilirsiniz.Yapamayanlar Bana özel mesaj atabilirler.Paylaşım İçin Sağol![]()
Ben Bu programla daha kolay olur diye düşünüyorum

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)