HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Lisans filan hikaye,, indirdim editledim ve sattığım sunucular için müşterilerime ekstra kolaylık için ücretsiz temin edicem. Lisans.php diye dosya yapmışlar bide yalandan yereBen birde eklenti yaptım admin girişi için id ve şifre istiyor yani öyle herkez kafasına göre panele giremiyor belki paylaşabilirim sonra.
Ya İşte Aklı Sıra Milleti Yicek Yok Lisanslı Yok Lisansını Silicem Bu Paneli VPS Kuran Bazı Firmalar Ücretsiz Veriyor Buda Onlardan Almıştır Akıllım Satıcağını Sanıyodur

Lisans filan hikaye,, indirdim editledim ve sattığım sunucular için müşterilerime ekstra kolaylık için ücretsiz temin edicem. Lisans.php diye dosya yapmışlar bide yalandan yereBen birde eklenti yaptım admin girişi için id ve şifre istiyor yani öyle herkez kafasına göre panele giremiyor belki paylaşabilirim sonra.
Paylaşırsan çok sevinirim herkeze yararlı olabilir

çok sağol ama ben bu mt2 panel işinden pek anlamam bunu nasıl kullanacağımızı bi anlatırmısın
config dosyasını falan değiştireceksin kardesim sonra sitene koyucaksın 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...