Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Parayla satılan admın paneli [beleş]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selcukakin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lisans filan hikaye,, indirdim editledim ve sattığım sunucular için müşterilerime ekstra kolaylık için ücretsiz temin edicem. Lisans.php diye dosya yapmışlar bide yalandan yere :) Ben birde eklenti yaptım admin girişi için id ve şifre istiyor yani öyle herkez kafasına göre panele giremiyor belki paylaşabilirim sonra.

Ya İşte Aklı Sıra Milleti Yicek Yok Lisanslı Yok Lisansını Silicem Bu Paneli VPS Kuran Bazı Firmalar Ücretsiz Veriyor Buda Onlardan Almıştır Akıllım Satıcağını Sanıyodur :D:D

Lisans filan hikaye,, indirdim editledim ve sattığım sunucular için müşterilerime ekstra kolaylık için ücretsiz temin edicem. Lisans.php diye dosya yapmışlar bide yalandan yere :) Ben birde eklenti yaptım admin girişi için id ve şifre istiyor yani öyle herkez kafasına göre panele giremiyor belki paylaşabilirim sonra.

Paylaşırsan çok sevinirim herkeze yararlı olabilir :)

çok sağol ama ben bu mt2 panel işinden anlamam bunu nasıl kullanacağımızı bi anlatırmısın

çok sağol ama ben bu mt2 panel işinden pek anlamam bunu nasıl kullanacağımızı bi anlatırmısın

config dosyasını falan değiştireceksin kardesim sonra sitene koyucaksın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri