Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fenerbahçe'de doping alarmı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 286

ßéLa_07

Derin yaramızın sahibidir, derin sevdiklerimiz.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
9 Ağu 2009
Konular
10,503
Mesajlar
76,744
Online süresi
2d 17h
Reaksiyon Skoru
3,271
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
661
Yaş
30
MmoLira
797
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Doping konusunda oldukça titiz olan Fenerbahçe yönetimi, sarı-lacivertli futbolcular için bir dizi koruyucu tedbir aldı. Futbolcuların kazara kanına doping listesindeki yasaklı maddelerden herhangi birinin karışmaması için Sarı-Lacivertliler'e uymaları gereken tedbirlerin yer aldığı bir liste verildi. Buna göre Fenerbahçeli futbolculardan dışarıda yemek yemekten kaçınmaları istendi. Bilindik mekanların dışında yemek yendiği takdirde mümkünse futbolculara menüdeki her yemeğin içindeki maddeleri sormaları hatta mümkünse yedikleri yemekten de numune almaları tavsiye edildi.
Futbolcuların getireceği numuneler tesislerde fişlenip depolanacak ve gerekli görüldüğü takdirde bu yiyecekler kontrol için doping merkezine gönderilecek. Fenerbahçeli futbolculara kendilerine ikram edilen şeyleri yememeleri de önerildi. Taraftarların tesislere getirdiği baklava gibi yiyeceklerden de uzak durmaları söylendi.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst