Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin35 kayıt ve download

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taksimtrio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 142
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Meraba arkadaşlar.
bnm manas ta haksız yere 67 lvl charım ban yedi bende 1 ay oyunu bıraktım ve sonra bu metin35 çıktı (longjuty2 kapandı)Bende araştırdım ve buldum
kayıt olmak ingilizcedir . download da basittir bir sorunuz olursa kocakafa_tayfunaga@hotmail.com
bu adreste olacagım .

Evt Arkadaşlar Sanırım Longjuyt2 Kapandı Ve Yerine Metin35 Açıldı.

www.metin35.com

Oyunu Burdan İndire Bilirsiniz Wel Come To Metin35

Oyunun Rarlardan Çıkarıp Her Hangi Bi Dosyanın İçine Atıp GameLoginden Girebilirsiniz GameLogin 1 Server bir olur 2 2 vb Pachht i indirmeyi Unutmayın CH1 VE 3 E Girin Diyerleri Özel Sunucular

İndirme

Wel Come To Metin35

orda full game diye bir şey var yeşili ve sarıları indirin.

Wel Come To Metin35

Yukardaki siteye girin orda Server 1 server 2 alt alta sıralanır yan yana da seçenekeler var Account Download gibi siz istediğiniz serverin Account seçeneğine tıklayın ve kayıt olun

Kayıt ingilzce dir sıkıntı çekeceginizi sanmıyorum bu konu sanırım turkmmo da ilk defa paylasılıor .Lütfen alıntı yapmayın .

Emege saygı %100 olucak
teraziyede bi zahmet +1000 yazarsanız seevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri