farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Yeni PvP Server Metin35 [Geniş Anlatım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HighVoltaGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 139
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar yeni pvp server metin35 size üyelik ve server hakkında bilgiler vericem aşağıya geçelim ;)

Evt Başlyoruz Sitesi Aşağıda:

Web Sitesi : http://www.metin35.com

Kayıt : Wel Come To Metin35 (Server seçin ve ilk baştaki ''Account'' tıklatınız ''GameDownloud'' bu oyun download ''ItemShop'' buda yazdığı gibi item shop.)

1-AD
2-ŞİFRE
3-ŞİFRE TEKRARI
4-EMAİL
5-İSMİNİZ
6-CİNSİYETİNİZ
7-KARAKTER SİLME KODU
8-GİZLİ SORU
9-SORU CEVABI
10-CEVAB TEKRARI

Evet bukadar üyelik tamam sonra oyunun indirmek için anasayfa'daki GameloginDownload yazısına tıklatalım ve insin aslında o bir pack içinde serverlere girme dosyalarıda var onun içindeki dosyaları direk metin2_turkey dosyasına atalım ve hangi servere kayıtlıysanız o servere girip oynayalım.

Tr Yama Şuanda Yoktur Yeni Pach Geldiğinden Dolayı Kaldırılmıştır!

Log Hataları Alırsanız Alttaki Linkin İçindeki Üç Dosyadaki Pachları Atalım.

Link :RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Kesinlikle Alıntı Değildir Ben Emek Hırsızı Değilim İyi Oyunlar Yorum Yazmayı Unutmayın +Rep İsteyen Veririr Ve Hakaret Edici Sözler Söylemeyelim Forumumuz'da Böyle Üyeler Var Lütfen Konuda Bir Hata Gördüğünüz Zaman Hemen S*l*k Vb. Şeyleri Kullanmayalım! Hadi İyi Forumlar...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Evet Kayıt Sayfasında Sorun Var Ben Onu Halletmeye Çalışıyorum Sizde Öyle Bir Hata Yoktur Diye Konuya Yazmadım Sannedersem Yakıdna İnşallah Düzelir Yada Ben Halletmeye Çalışıyorum...

arkadaşlar aşağıdakı soru türkce rakamlarla ben gözüküyor üye oluyorum Error code:102012 böle yazıor sonra ndn acaba ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri