noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

+ basma tektikleriişeyarıo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orkun080
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 647

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

slm arkadaslar konumuz:+basma taktikleri ders:metin2:m08: şaka şaka
uzatmadan konuya geçiyim madde madde anlatıcam

1)ilk önce demirciye gidiyoruz eşyayı üstüne koyum evet hayır yapın (4-5kere)
hızlıca yapın ve çok hızlı evet evet diin basar
2)demirciye gidiyoruz eşyayı üstüne koyup tamam diin evet ve hayır dii vek sizde bir yere ışınlanın havada kalacaksınız evet diin basar
3)+basma programı(bende yok xD valla)
4)1.=Yasli kadina gidip cok sanslisin cikana kadar fal baktirmak 2.=yasli kadina gidip cok sanssizsin cikana kadar fal baktirip bir karma muskasi yaptirmak ve onu takip + basmak.Fakat bu taktigi uygulayacaginizda bence yine fal baktirip cok sanslisin cikinca muskayi takip + basin normal mizraga deneme amacli +6 bastim bu sayede keske baska biseye bassaymisim3.=24 saatte bir + bastiginizda ilk basisiniz garanti yanmaz ben bunu 1 hafta boyunca 7 kere denedim dolunaya +7 bastim 4.=En garantili taktiklerden biri budur!İteminize kac tane + basmak istiosaniz o kadar 1 level char acin ve + basacaginiz itemi ve + basma parasini verin sonra actiginiz tum 1 level charlara silahi teker teker dolastirarak + basin.Siz hic 1 level bir charın ilk + basisini yaktigini gordunuzmu?? UYARİ:Her ne kadar guvenilir olursada bu taktiklerle gunde 4 tane + yi gecirmeyin eger sabriniz varsa mesela hergun ikiser + basicam diyerek basin bir anda +9 yapmaya calismakta cok mantikli deilArkadaslar fakat sunu unutmayalim GM de olsaniz hicbir + basma yontemi %100 yakmama ihtimalli degildir!!Güveniosaniz basarsiniz guvenmiosaniz konuyu bile okumayin hic denemeyin!! OKUYUN:Yanarsa senin yuzunden yandi demeyin ben size asla yanmaz demedim eger + basma şanşınız %20 ise ben size %80 yapmayi öğrettim.Eger yanarsada bunun bir oyun oldugunu asla unutmayalim dolunay +9 unuz bile yandiysa sadece bir oyunun parcasi oldugunu unutmayin.Ben onemli bir itemim yandiginda hep bunun bir oyun oldugunu dusunurum

+rep:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri