mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Silkroad + Basma taktikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kehanet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İteminiz takı değilse Steady bulundurun. Steady itemin durability sinin düşmesini engeller.
İmmortal Bulundurun İmmortal iteminizin yok olmasını engeller.
+4 ve ya 5 ten sonra Lucky Stone kullanın iteminizin +6 7 almasını kolaylaştırır.
Her zaman Lucky Powder kullanın.
iteminize 1 den fazla Lucky basmayın patlarsa fazla Luckyler boşa gidebiir.
İteminizde immortal varsa Astral Basabilirsiniz Astral iteminizin patlaması halinde +4 te kalmasını sağlar ancak biraz pahalıdır.
Dress inize %1+%1+%1+%1 lucky basmanız şansınızı arttırır.
Premium kullanmanız %5 lik bir şans arttırır.
Bu şekilde + basmanız daha kolaylaşıcaktır

Arkadaşlar Cok fazla Duydugum Bir + basma taktigi
uniqelerden ve diger bir cok mobs lardan düşen patlak + 5 + 4 vb . itemleri patlatıp kendi silahlarına özellik basıyorlarmış
Örnegin; elinizde crossbow var +5 FB bunu +6 yapmak istiyorsunuz ... yerden cıkan patlak +5 bir chn yada eu silah bulun... bu silah ı +6 denerken patlatın hemen ardından kendi silahınızı koyun basın +6 oldugunu duydum deneme fırsatım olmadı çünkü hep hazır alıyorum kıyafetleri büğüne kadar pek denemedim Blue basma + basmayı sadece bilginiz olsun bir deneyin derim... patlak silah bulduysanız bunu sizdeki silaha basıcaksınız kıyafette degil ... kıyafet bulursanız kıyafete basın ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri