shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 çekme hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaman444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yaman444

Level 7
Fahri Üye
TM Üye
Konular
410
Online süresi
2m 33s
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
169
MmoLira
-282
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar lütfen konuyu tamamen okumadan m2 multihackte bu hile artık çalışmıyor demeyin...(farklı bir yolla yapılıyor çünkü, bunuda size aşağıda anlattım)

Beyler konu tamamen bana aittir bazı çakallar farklı sitelerde alıntı yapmış...

Evet arkadaşlar size bu konuyu açmak için bir çok şeyi yapmadım ama olsun size yararlı olabileceksem olayim aga...
Size konuyu bir word üzerinde göndereceğim.
Dikkat:Eğer biri bunda trojan keylogger vs virüs oldunu düşünürse şu yazıyı okusun;
1-Eğer linkte herhangi bir trojan keylogger vs virüs bulunursa; Allah belamı versin, Modaratörler beni bannlasın, Konu kilitlensin ve bundan sonra benim konularıma kimse ilgilenmesin!
2-Eğer linkte herhangi bir trojan keylogger vs virüs bulunmassa ve konu herkez için yararlı olursa sabitlenmesini de arz ederim...

vede bir arkadaşımız taratmış saolsun aşağıdan bakın;
latif96'dan alıntıdır;
Alıntı:
Beyler arkadaşın yaptığı hilede virüs yok alın buda kanıtı Virustotal. MD5: 1f57245acc940fb4ae188b11d4f684 fe
virüs totaldan arattırdım.Eğer inanmıyorsanız sistenin üstünde tarattığım dosya adı yazıyor arkadaşlar.Hileyi yapan arkadaşın ellerine sağlık kardeş.
Arkadaşlar m2 multihack(yeni sürümünde) gerekli şeyler yok bunun için beni elimdeki sürüm olmalı(yani "M2 MULTIHACK 1.83 (beta)" )
onu şu linkten indirebilirsiniz;

Lincoln arkadaşımızda alıntıdır (resim ve link)
Uyarı programı metin2' yi açmadan açarsanız error hatası verecektir...

[/quote]
Download Etmek İçin TIKLAYIN

Alıntı:
rar şifresi :
Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın

800*600 veya 1024*768 ekran çözünürlüğünde çalıştırın
[/quote]

Eğer word'a güvenmiyorsanız, size burda anlatacağım, (özür dilerim resimleri doğru düzgün upload edemedim, resimleri bilgisayarınıza kaydedip daha büyük görebilirsiniz)

Bu word omer1476 kullanıcısı ile aittir kopyalanması yasaktır…

Evet arkadaşlar uzun zamandır beklediğiniz(sadece bir gün oldu ama kimse sabredemedi ).Bu hile size şu avantajları sağlar ve şu dez-avantajları sağlar…
1-Canınızı göremezsini çünkü fulldür.
2-Mavi pot olmadan skill çakarsınız.
3-İstediğiniz kadar skill çakarsınız.
4-Çaktığınız skilerin bir kısmı can götürür ama bir kısmı da sadece sersemletir.
5-Canınızı görmek için bir kişiyle grup oluşturursanız çok iyi olur sizin için.
6-Şamanlarda yapmanızı tercih ederim wariora sırf can basarsınız.
7-Paranızda bir değişiklik oluyo bazen artıyo bazen azalıyo ama kapattınmı eski şekline geliyor.(para konusunda uğraşın benin 10 k vardı hileyi yapınca 24 k'm oldu ben uğraştım bir sonuca ulaşamadım, siz de bi uğraşın)

Sabırlı olun konuya giriyorum. İşte yapacaklarınız.

Önce char seçme yerinde m2 multihacki açıyoruz ama dikkat m2 multihack (M2 MULTIHACK 1.83 (beta)) sürümü olmalıdır aksi taktirde yapamıyabilirsiniz…

Oynu açıyoruz…

Sonra aşağıdaki gibi yapıyoruz!!!M2 multi hackteki;magia speed`teki on`u ve combo daki 1`i işaretliyoruz…

Oyuna çıkış diyoruz dikkat oyunu tamamen kapatmıyoruz sadece server yerine dönüyoruz…

Oyunu tekrar açıyoruz her şey şekildeki gibi olmalı;
1-Can fullenmeli.
2-Exp fullenmeli.

Merak etmeyin gerçekte bunlar azalıyor yada artıyor ama siz fark etmiyorsunuz ama biriyle grup kurarsanız kenarda canınızı görebilirsiniz…

Ve skiler süresiz ve mavi potsuz kullanılıyor şekildeki gibi

Arkadaşlar size tavsiyem bir char daha açın şaman olsun… ve onunla grup kurun. sonra sırf o size güç bassın ben bu sayede 1000`lerde vuruyorum 250 vurmam gerekirken.

eğer anlamadıysanız alttaki word'da resimli anlatım var...
Word'u da şu linkten indirebilirsiniz;(WORDDA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATTIM)

RapidShare: 1-Click Webhosting

Ve bir arkadaşa tuvada hileyi gösterirken onunda metin2.biz 'li oldunu öğrendim ve ondan bana şahitlik yapmasını istedim hileyi göstererek.
iş te onun ağzından;
oskarilyas13'den alıntıdır;
Alıntı:
slm beyler ben gördüm bu program çalışıyor benden sahit olmamı istedi arkadaş hata bana gösterdi lütfen hement epki göstermeyin programa
Eğer link kırıksa bildirin hemen onarayım...
Eğer bana güvenmiyorsanız taramanızı tercih ederim...

Ve yanide +rep isterim verirseniz mutlu olurum.
Rapidsahare'de arasıra fazla rakam oluyo bunu gidermek sadece kedi olanları yani kedi resimleri olanları yazın bazılarında köpek falan var onları yazma)

mesela

12ghym14
böle bişi var bunlardan
1gh de köpek resmi var

2ym14 de kedi var ozman sen alta

2ym14 yazacaksın...

Metin2.biz'e hayırlı olması dileğiyle!!!
Not:Övünmek gibi olmasın ama tuvada bu hileyi yapıyorum hemen benden bulduğun siteyi istiyorlar bende onlara 'i veriyorum.(farkettiyseniz birkaç gündür kişi sayısında patlamalar oldu)

alıntıdır
______
bu konuyu sizin için ardım ve buldum onun için + rep plssss

arkadasım biz sana neden +rep verrelimki çünki bu konu alıntı nerden anladım bilionmu en asada alıntıdır ve bu konuyu sen kopyala yapıstır yapmıssın saygılar !!

arkadasım biz sana neden +rep verrelimki çünki bu konu alıntı nerden anladım bilionmu en asada alıntıdır ve bu konuyu sen kopyala yapıstır yapmıssın saygılar !!

onu ben yazdım akıllı

aa rep vermmein link silinmiş :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri