Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
realde basarılar kardes eger sana boyle bır ıftıra atıldıysa ve sen oyle bır karsılık verdıysen gercekten yazık olur ban az bıle demıssın bence XxBMWxX
Biliyorum bazı haddini bilmez veletler bu kadar kafana takma diyecek adam vatanına laf etsin seni hainlikle suçlasın boş ver diyecek onların sansürlü olarak yazıyorum banlamayın
A.... koyayım açık ve netneyse forum hesabımı banlayan arkadaş dışında kimseyle bir derdim yok alıpveremediğim yok herkez oyununu oynamaya çalışıyor bende çalıştım beceremedim demekki
![]()
ilave olarak ben normalde küfür kullanan insan değilim beni yakından tanıyanlar bilir vatan millet konusuna geldin mi akansular durur 254 lvl karakterim olsun onu bile banlatırım söverim anama sövseler bu kadar zoruma gitmez çok konuştum arada çenem düşer kolay gelsin herkeze
KursaTBoZ . VTHL
:ka19:
Haklısın. Başarılar.
Zaten bu kendini bilmezler yemek yedigi vatanı bilmeyen 3 kuruşluk insan toplulugu ...
Cok sevdigim bir söz = 3 Kuruşluk bir insana 5 Kuruşluk bir deger vermiyeceksin ...
Oyundada söyledim sana = Anladım aşırı ülkene baglısın bunu acıkca gösteriyorsun ama böyle kendini bilmezlerin oyununa gelme illede olayı küfüre baglıcam diyorsan dışarı yansıtma kimse duymasn ,tıpkı benim yaptıgım gibi ...
Aramıza yeniden dönersen tekrardan bekleriz Gerçek hayatında cok cok cok başarılar
Cok sevdigim bir söz = 3 Kuruşluk bir insana 5 Kuruşluk bir deger vermiyeceksin ...
Oyundada söyledim sana = Anladım aşırı ülkene baglısın bunu acıkca gösteriyorsun ama böyle kendini bilmezlerin oyununa gelme illede olayı küfüre baglıcam diyorsan dışarı yansıtma kimse duymasn ,tıpkı benim yaptıgım gibi ...
Aramıza yeniden dönersen tekrardan bekleriz Gerçek hayatında cok cok cok başarılar

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...