- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben tartışma bölümünde açtığım konu nedeniyle 15 gün banlanacağım normalde o bandan sonra oyunu bırakmazdım ama forum hesabım banlandı bu sebeble bırakıyorum bende itemlerimi dağıtmıyorum karakterle birlikte gidiyor yani
Forumdaki banda haklı bir ban olsa umursamayabilirdim ama bana p.kklı diyen birine dingil demişim it demişim iltifat etmişim düşünelim it o dingilden daha faydalıdır en azından yer içer uyur ama evinide korur bu adam bu vatanın yemeğini suyunu içiyor uyuyor birde laf ediyor heh o dingil - it dedim diye beni banlayan arkadaş
Gene diyorum diyeceğimde IT-Dingil
Bu hesabımıda banlayın buyurun
KursaTBoZ . VTHL
Forumdaki banda haklı bir ban olsa umursamayabilirdim ama bana p.kklı diyen birine dingil demişim it demişim iltifat etmişim düşünelim it o dingilden daha faydalıdır en azından yer içer uyur ama evinide korur bu adam bu vatanın yemeğini suyunu içiyor uyuyor birde laf ediyor heh o dingil - it dedim diye beni banlayan arkadaş
Gene diyorum diyeceğimde IT-Dingil
Bu hesabımıda banlayın buyurun
KursaTBoZ . VTHL
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Biliyorum bazı haddini bilmez veletler bu kadar kafana takma diyecek adam vatanına laf etsin seni hainlikle suçlasın boş ver diyecek onların sansürlü olarak yazıyorum banlamayın 
A.... koyayım açık ve net
neyse forum hesabımı banlayan arkadaş dışında kimseyle bir derdim yok alıpveremediğim yok herkez oyununu oynamaya çalışıyor bende çalıştım beceremedim demekki
ilave olarak ben normalde küfür kullanan insan değilim beni yakından tanıyanlar bilir vatan millet konusuna geldin mi akansular durur 254 lvl karakterim olsun onu bile banlatırım söverim anama sövseler bu kadar zoruma gitmez çok konuştum arada çenem düşer kolay gelsin herkeze
KursaTBoZ . VTHL

A.... koyayım açık ve net
neyse forum hesabımı banlayan arkadaş dışında kimseyle bir derdim yok alıpveremediğim yok herkez oyununu oynamaya çalışıyor bende çalıştım beceremedim demekki
ilave olarak ben normalde küfür kullanan insan değilim beni yakından tanıyanlar bilir vatan millet konusuna geldin mi akansular durur 254 lvl karakterim olsun onu bile banlatırım söverim anama sövseler bu kadar zoruma gitmez çok konuştum arada çenem düşer kolay gelsin herkeze
KursaTBoZ . VTHL
- Konular
- 2,077
- Online süresi
- 6h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 2,992
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 386
- MmoLira
- -1,011
- DevLira
- 0
Ne Diyelim Abi Oyle Dsünmüssün Reel hayatında basarılar. Kendine İyi Bak
StrayeD
StrayeD
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sağolasın kardeşim sizede kolay gelsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...