kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KursaTBoZ Bırakıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtiEyeHan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtiEyeHan

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben tartışma bölümünde açtığım konu nedeniyle 15 gün banlanacağım normalde o bandan sonra oyunu bırakmazdım ama forum hesabım banlandı bu sebeble bırakıyorum bende itemlerimi dağıtmıyorum karakterle birlikte gidiyor yani
Forumdaki banda haklı bir ban olsa umursamayabilirdim ama bana p.kklı diyen birine dingil demişim it demişim iltifat etmişim düşünelim it o dingilden daha faydalıdır en azından yer içer uyur ama evinide korur bu adam bu vatanın yemeğini suyunu içiyor uyuyor birde laf ediyor heh o dingil - it dedim diye beni banlayan arkadaş

Gene diyorum diyeceğimde IT-Dingil :)

Bu hesabımıda banlayın buyurun

KursaTBoZ . VTHL

Son düzenleme:
Biliyorum bazı haddini bilmez veletler bu kadar kafana takma diyecek adam vatanına laf etsin seni hainlikle suçlasın boş ver diyecek onların sansürlü olarak yazıyorum banlamayın :)
A.... koyayım açık ve net :) neyse forum hesabımı banlayan arkadaş dışında kimseyle bir derdim yok alıpveremediğim yok herkez oyununu oynamaya çalışıyor bende çalıştım beceremedim demekki :)

ilave olarak ben normalde küfür kullanan insan değilim beni yakından tanıyanlar bilir vatan millet konusuna geldin mi akansular durur 254 lvl karakterim olsun onu bile banlatırım söverim anama sövseler bu kadar zoruma gitmez çok konuştum arada çenem düşer kolay gelsin herkeze

KursaTBoZ . VTHL

Ne Diyelim Abi Oyle Dsünmüssün Reel hayatında basarılar. Kendine İyi Bak

StrayeD

Sağolasın kardeşim sizede kolay gelsin

Kendine iyi bak

CHeMiCaL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri