BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ne oluyor bu PvP lere

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslanilker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 338

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne oluyor arkadaslar bu pvp serverlere yha yakında metin2 diye bişi kalmıyacak :mad: bu durum çok üzücü yha ben bir oyu n yapmaya calısıyorum arkadaslar bole kötü serverler olmayacak yeni silahlar ekleyeceğim fln insallah su an hocalara danısıyorum bir iki blgi almaya calısıyom insallah yaparız bve bu silinip duran serverlere kalmayızz :mad::mad::cool::ka19::ka19:

:S tuh uzuzldum nasıl yaptın bana öm den atabilirsen sevinirim yha su pvp nasıl oluyo yha sen yapabilirmisin çin pvp fln :S yapabilen bana öm den atabilrse 500 rep vereceğimmmmmmmmmmmmmmmm

Ne oluyor arkadaslar bu pvp serverlere yha yakında metin2 diye bişi kalmıyacak :mad: bu durum çok üzücü yha ben bir oyu n yapmaya calısıyorum arkadaslar bole kötü serverler olmayacak yeni silahlar ekleyeceğim fln insallah su an hocalara danısıyorum bir iki blgi almaya calısıyom insallah yaparız bve bu silinip duran serverlere kalmayızz :mad::mad::cool::ka19::ka19:

inşallah

sizinde yardımlarınızla bu işide atlatacağız ve o çinlilerin eline kalmayacağız :D bana yardım edebilecek varmı oyun yapacagımda daha fazla bilgim yoq bu resimleri nereden açıyoruz hoca bugün okula gelmemiş yarında okul yoq uff yha bir okul bu kadarmı sevilir xD xD xD xD xD xD yardım edebilecek avrsa bir kaç ortak çalısa biliriz öm den atarsınız

ßy AsLaniLker farkı ile bunuda atlatacağızz xD:m08::m08::cool::cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri