HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar şu an var olan virüssüz tek hileler paralı hilelerdir bunu biliniz !!
Hilenin kapanmasına yakın tarihlerde paylaşılıyor boşyere hesabımız gidiyor
Olay şudur;
Oyuna güncelleme gelmeden 2hafta önce wallhack paylaşıldı.
Oyunu dürüst oynamayı seven ancak birçok insanda wallhack olduğunu gördüğünden açan arkadaşlarımız boş yere hesapları kilitlendi.
Çalışan diğer hilelere gelelim;
Apex otomatik hesap kapatıyor ve apex'in özelliğini yok etmek için virüslü hileler yapılıyor.
Hile işe yarayınca siz diyorsunuz ki oyun için yapılmış hesabıma birşey yapamaz..
Çok yanılıyorsunuz hile çalıştığı gibi sizin windows'nza zarar vermeyi ve hesabınızı kilitlemeyi de gayet tabi yapabilir.
Birkaç gün öncesine çalışan bir hile bulmuştum (Bypass'ın )
Bypass hilelerinin hepsinde windows'a zarar vericek bir yan etki var
Benim görev yöneticisini ve kayıt defterini öldürdü karşılığında 1 gün boyunca wallhack kullandım.
Birçok OG söylediği gibi
Hile kullanan veya hile kullanmaya girişim yapan herkes kilitliler kervanına katılacaktır ya bu gün ya da yarın .
Hilenin kapanmasına yakın tarihlerde paylaşılıyor boşyere hesabımız gidiyor
Olay şudur;
Oyuna güncelleme gelmeden 2hafta önce wallhack paylaşıldı.
Oyunu dürüst oynamayı seven ancak birçok insanda wallhack olduğunu gördüğünden açan arkadaşlarımız boş yere hesapları kilitlendi.
Çalışan diğer hilelere gelelim;
Apex otomatik hesap kapatıyor ve apex'in özelliğini yok etmek için virüslü hileler yapılıyor.
Hile işe yarayınca siz diyorsunuz ki oyun için yapılmış hesabıma birşey yapamaz..
Çok yanılıyorsunuz hile çalıştığı gibi sizin windows'nza zarar vermeyi ve hesabınızı kilitlemeyi de gayet tabi yapabilir.
Birkaç gün öncesine çalışan bir hile bulmuştum (Bypass'ın )
Bypass hilelerinin hepsinde windows'a zarar vericek bir yan etki var
Benim görev yöneticisini ve kayıt defterini öldürdü karşılığında 1 gün boyunca wallhack kullandım.
Birçok OG söylediği gibi
Hile kullanan veya hile kullanmaya girişim yapan herkes kilitliler kervanına katılacaktır ya bu gün ya da yarın .
bendede wardi bypass virüs programi direk siliyor indrmeyi deneyince dowlanda izin wermiyor 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)