Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ninja İçin Savunma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 760

M@STER

Level 20
Fahri Üye
TM Üye
Konular
660
Reaksiyon Skoru
1,060
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
270
MmoLira
-22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

(Bu yazı bıçakçı ninjalar için daha kullanışlı ve yararlıdır.)

Sevgili arkadaşlar,

Biliyoruz,Mars'ın açılması üzerine bol bol user,internet kullanıcısına sahip oldu.Hızla yükselen Mars nüfüusunun içinde bıçakçı ninjalar da diğer serverlara oranla sanırsam daha fazla oldu.

Bugün,(70 Level) Kendim için aldığım +7 seviyelik (87 Defans) veren kalkanı aldım.Benim için oldukça yararlı olacağını ve seviyesinin de -İnci değil de- İstiridye ile yükseldiğini öğrendim.Bu oldukça keyiflendirdi beni..Para kasmak için ormana gittiğimde bir şey farkettim..Ninjada büyük bir etkiymiş meğer Dex,eskiden 2 çeteyi zor kestiğim ormanda şimdi 74 Level savaşçının yatıramadığı 3 grubu rahat kesiyorum.(Hayalet Kökler ve Ağaçlar dahili olarak Periler) 87 Defansın bana sağladığı bu yararı görünce Ninja için üç şeyin önemli olduğunu anladım denebilir..:

1-Dex ve Hp (Savunma ve Hayat Puanı)
2-Gerekli derecede item,kritik ve delici şansı
3-Zehirlenme değişimi

Zaten bu üçü olunca saldırı hasarının çok da gereği kalmıyor.Genede hem hızlı vurup hem 90 STR ile Suikast'ınızın 7-8 K vurmasını istiyorsanız,70-75 Level'a kadar bekleyin..Ben yinede 50'de tutmanın yararını gördüm.(Belli bir seviyeye kadar,daha sonra yükseltilmeli.)

Yakın zamanda kalkanı +9 basıcam. (153 Defans)

Size kesinlikle bıçakçı bir ninja karakteri kullanıyorsanız Dex öneriyorum.Çok yararı var.

Konu kesinlike öneridir,lütfen anlatım olarak algılamayınız.

teşekkürler :).

Tesekkürler.

Önemli değil.Yalnız okçu ninja için aynı standartlar olmayabilir.Çünkü onda öncelikle saldırı değeri ve karakterin hızı önemli bence.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri