HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar internet cafe ye gidiyorum internet cafedeki pc ler ile benim pc nin özellikleri aynı ama intenret cafede FPS 100 den aşşa inmiyo oyun mükemmel denecek bi şekilde oynanıyo bendeyse 20-30 arası 40-50 çok zor oluyo olmuyo bile internet cafedeki internet 8mgbth benim ki 1 mgbth ama cafedede lag-ping 90-100 benim pc dede 90-100 neden benim pc de FPS 20-30 da cafede 100 den aşşa inmiyo
PC'min Özellikleri:intel pentium D 3.50ghz
ekran kartı: 512 MB
ram:2gb
HardDisk:1TB (Harddiskle pek bi alakası olmaz ama genede yazam)
İnternet Cafedeki Pc lerin özellikleride aynen bu
Game Boosteri denedim hiçbi faydası olmadı sabitlerdeki fps arttırma yöntemini denedim oda işe yaramadı ekran kartının sürücüsündendir diye düşündüm nvidianın sitesinden son sürümünü indirip kurdum FPS hep düştü gene 40 felandı FPS şimdi 25-30 arası bu FPS yi arttırmanın bi yolu warmı lütfen yardım edin
PC'min Özellikleri:intel pentium D 3.50ghz
ekran kartı: 512 MB
ram:2gb
HardDisk:1TB (Harddiskle pek bi alakası olmaz ama genede yazam)
İnternet Cafedeki Pc lerin özellikleride aynen bu
Game Boosteri denedim hiçbi faydası olmadı sabitlerdeki fps arttırma yöntemini denedim oda işe yaramadı ekran kartının sürücüsündendir diye düşündüm nvidianın sitesinden son sürümünü indirip kurdum FPS hep düştü gene 40 felandı FPS şimdi 25-30 arası bu FPS yi arttırmanın bi yolu warmı lütfen yardım edin
Son düzenleme:
bende 20 30 40 fps ile oynuyorum pek bi şikayetim yok ama arada donmalar oluo bunun çözümü iyi bir kasa..
ekran karti 1 gb
ram 2
işlemci 2.60 GHz çift cekirdek
olan bi kasada iyi oynanir bende böyle bir kasa almayi düsünüyorum bunun daha iyiside olabilr.
ekran karti 1 gb
ram 2
işlemci 2.60 GHz çift cekirdek
olan bi kasada iyi oynanir bende böyle bir kasa almayi düsünüyorum bunun daha iyiside olabilr.
GhZ iyi bak benimki
4 GB RAM
2 GB EKRAN KARTI
3.2 GhZ
FPS en az 200
400 bile oldu bi ara![]()
aga senin pc nin özellikleri iyi ekran kartın 2 gb tabiki 200 olacak
benim anlamadığım iş internet cafedekiler ile benim pc nin özellikleri aynı ama orda fps 100 den aşşa düşmüyo bende 30-40 ı geçmiyo bu FPS yi yükseltmenin bi yolu yokmu oynayamıyorum oyunu çok donuyor major char var FPS yüzünden oynayamıyorum gelen geçen ezik diyor kendimden utanıyorum 
ya sen boşver internet cafeyi onlar ek özellik falaan taktiryior bizim bi cafe var pcleri beyaz eski kasaalardan kasayi görcez 0 cikan kasaya 1000000 basar o derece cok hızlı crossfire falan süper oynanio. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)