noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

FPS Sorunu Lütfen Bakın !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alican_52_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ekran kartım nvidia ge-force 7200 ramlarıda yeni aldım turbo soğutmalı hepsine 600tl saydım ekran kartı ramlara kasa da çin malı değil en iyi markalarla donattım ekran kartıın son sürümünde t ye basınca görüntüyü 3D yapıyor 3 boyutlu gözlüğüm war oyunu onla oynuyorum süper bişey ama tabi bu sürümünü 1 ay önce indirmiştim tekrar bakam yeni sürümü varmı diye :D

ekran kartım nvidia ge-force 7200 ramlarıda yeni aldım turbo soğutmalı hepsine 600tl saydım ekran kartı ramlara kasa da çin malı değil en iyi markalarla donattım ekran kartıın son sürümünde t ye basınca görüntüyü 3D yapıyor 3 boyutlu gözlüğüm war oyunu onla oynuyorum süper bişey ama tabi bu sürümünü 1 ay önce indirmiştim tekrar bakam yeni sürümü varmı diye :D

Halla halla burda bende bir şey anlamadım :)

İsterse 4gb olsun bit değeri önemlidir.
Bide oyundaki bütün efektleri kapatman gerekiyor , eğer kurduğundaki gibi duruyorsa elbette 20-30 olacaktır.Options'tan kan efektini kapat.Resolution yani çözünürlüğüde low yani 800x600 yap.Hiç bir efekt olmuyor.Merak etme bunları kapatman sana fayda bile sağlar.Oyun zevkinden hiç birşey kaybetmezsin.Bide -Bilgisayarım , -Özellikler , -Gelişmiş sekmesinden 'performans için ayarla' seçeneğini ayarla.Benimde fps 30-40 bide low detay'da yüksek detayda siz düşünün. :/

FPS'n en az 30-40 kadar artacaktır.

Pc özellikleri ; Intel p4 3ghz * 64mb ekran kartı (onboard) * 786mb ram * Bide Benim halimi düşünün :) :)

iyide internet cafede çözünürlük 1280x600 mü ne onda kan su falan bütün efectleri açıyom banamısın demiyo 100 den aşşa inmiyo fps acaba pcm de virüs olabilirmiki ondanda olabilir gibime geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri