HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler hackı klasore atıyorum oyuna giriyorum envaterde 1 e basıyorum oyun donuyor sonrada kapanıyor
aynı sey oda ya girip oyundada 1 e basınca oluyor yardım edin ya
yardım edeni rap e boğucam
aynı sey oda ya girip oyundada 1 e basınca oluyor yardım edin ya
yardım edeni rap e boğucam

Arkaşım Oyunu Silip Tekrar YÜkleyemeyi Den Olmaz ise Buraya Bilgisayarının Windows7 mi Ne Olup Olmadığını SöyLe ... 

Kardeş Yükşüyorum İşallah busefer olur
bide kardes bana bi çalışan hack yollarmısın suraya yorum olarak linki atsan olurmu ?
bide kardes bana bi çalışan hack yollarmısın suraya yorum olarak linki atsan olurmu ?
Wallhack tarzı hileler oyundaki oyuncuları duvarın arkasından görmenize yarar ve söylediğim gibi bu tür hileler bazı bilgisayarlarda hata verebilir.
Bunu 2sebebi vardır.
1.Bilgisayarınızın RAM'i kaldırmıyordur.(Çünkü wallhack çalıştırmak için daha fazla hafıza gerekir)
2.Bilgisayarınızın Xp,Vista,Windows7 olmasına da bağlıdır. Bilgisayarınızın türünü söylerseniz yardımcı olabilirim.
Bunu 2sebebi vardır.
1.Bilgisayarınızın RAM'i kaldırmıyordur.(Çünkü wallhack çalıştırmak için daha fazla hafıza gerekir)
2.Bilgisayarınızın Xp,Vista,Windows7 olmasına da bağlıdır. Bilgisayarınızın türünü söylerseniz yardımcı olabilirim.
Bu arada boşuna oyunu baştan kurma bir değişiklik olmaz. (Yine de senin bileceğin iş)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)