- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Wolfteam 2011 WaLL Hack Son yamadan sonra kalktı deniliyor ama kalktı denilen Wall Hackı sizlere sunuyorum.Wall Hackımız sarı kırmızı WaLL Hack ilk olarak wall hackı googleden wolfteam wall trick v2 yazarsanız indirebilirsiniz eğer sen nie link vermiyorsun derseniz bazılarınız link verince virüs kaynıyo full trojen gibi yorumlar yaparsa çok üzülürüm onun için Wall Hackı siz kendi elinizle indirin internetten.Wall Hackı indirdikten sonra Wolfteam klasörünü açıp oyunun bulunduğu klasöre atın oyunun bulunduğu klasör hangisi derseniz wolfteam a sağ tıklayın orda özellikler var özelliklere tıklayıp hedef bul diyin ve klasörümü açılacaktır.Şimdi indirdiğimiz Wall Hackımızı açtığımız klasörün içine atıyoruz ve açtığımız klasörde ACDC dosyası var onu silin kesinlikle! Ardından avital dosyası var ona tıklayın avital dosyasının içinde apex progress ve update lua. adlı 2 dosya var o dosyaları siliniz ardından tüm sayfaları kapatın ve Wolfteam dosyasına sağ tıklayın özelliklere gelin orda UYUMLULUK bölümüne gelin orda (Bu programı aşağıdaki için oyun modunda çalıştıra tıklayın orda Windows NT4.0(Service Pack 5) var onu seçin ve ardından en altta (Bu program için aşağıdaki ileri düzey metinleri kapat a tıklayın ve şimdi oyunu açın oyuna girin oyuna girerken bi uyarı gelecek ona tamam diyin 2 saniye sonra oyuna girecek oyunu açın ve herhangi bir servere girin ve NumLock 1 e basın hackımız aktif olacaktır.Beyler bu söylediklerimi birebir yapın eğer söylediğim dosyaları silip yazdığım taktikleri uygulamazsanız çarınız ban yer ama dediklerimi yaparsanız çarınızın ban yemesi 10000000 de 0 ben 4 aydır oynuyorum eğer oyuna girdikten sonra 2 dk sonra sizi atarsa pc e res atıp tekrar wolfteam klasöründeki içindeki avital dosyasının içindeki ubdate lua yı tekrar siliniz ve oyuna giriniz mutlaka olacaktır.Ben burdayım tüm sorunlarınız için sürekli onlineyim
Not: Bir Teşekkürü veya Bir Repi çok görmeyin
(Pavluchenko) Saygılar...
Not: Bir Teşekkürü veya Bir Repi çok görmeyin
(Pavluchenko) Saygılar...
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şu an deniyorum olursa ++ rep.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
PEki kardeş ben burdayım 

- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Olmuyor..:S
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)