HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar neredeyse 3-4 aydir Cornel'in hacklerini kullaniyorum. Ben combi kasiyorum combi kasmak cok zor oluyor fakat Cornel saolsun ispanyol arkadasımız cok guzel bir hack yapmıs simdi size bunları tanıtacagim.
Hack'ten Goruntu ;
Updated for patch 25.5
Oyuna girince banlandiginizda veya DC (Disconnect) alirsaniz. Yapmaniz gereken ;
Cornel Hack Ne İşe Yarar ;
Shop Hack : Aslinda bi işe yaramiyor. Sadece apli itemleri pen ile alabiliyorsunuz ama bunu yababilmek icin bi dosya gerekiyor ispanyollar cozmus fakat daha bi cozumunu bulamadim.
No Rules Os : Bunu sakin dokunmayın ne zaman acsam carim 2069 kadr banlandi
Wall Shot : Duvardan ates etmeye yarar duvar arkasini gormeyede yarar bazi maplerde duvardan gecmeyi bile saglar.
Hit Rang : Hem uzaktan vurma hemde teke alma hilesidir Spy Dagger
kullanmanizi tavsiye ederim. Teke almanizda en buyuk rolu oynuyor cunku
Ghost Mode : Bence bu cok sacma olmus duvarlardan gecemiyor hatta Office St2 gibi maplerde durmadan asagi dusuyor. GEREKSİZ
Berserker Skill : Anchor hepimiz biliriz Sol Shift'e basinca isaretledigimiz yere kayar aynen onun gibi ama sp yemez asla
St2 oynuyanlar yasadi yani 
Mini Arcade Clear : Pek arcade oynamadigim icin hic denemedim fakat isminden anladigim kadariyla herhalde arcede bitiriyor yada yaratiklari tek tusla temizliyor
Y-axe Zoom X-axe
-350---500---130
Buna ellemeyin bu ekran goruntusu yani ne kadr yakin ne kadr saga dogru felan ekran ayari bu buna dokunmayin siz bole kalsin.
İnceleme tamamen bana aittir ChrisVector.
Daha cok Cornel hackleri paylasicam meraklanmayin.
Hacksiz oyun yoktur. Hack kullanmayan user vardir.
İndirme Linki : edit VİRUS ONURGULE
Beyler konu tamamiyle bana aittir gece gece urastim yazmak icin bir tesekkürü hor gormeyin be.
Hack'ten Goruntu ;
Updated for patch 25.5
Oyuna girince banlandiginizda veya DC (Disconnect) alirsaniz. Yapmaniz gereken ;
Cornel Hack Ne İşe Yarar ;
Shop Hack : Aslinda bi işe yaramiyor. Sadece apli itemleri pen ile alabiliyorsunuz ama bunu yababilmek icin bi dosya gerekiyor ispanyollar cozmus fakat daha bi cozumunu bulamadim.
No Rules Os : Bunu sakin dokunmayın ne zaman acsam carim 2069 kadr banlandi

Wall Shot : Duvardan ates etmeye yarar duvar arkasini gormeyede yarar bazi maplerde duvardan gecmeyi bile saglar.
Hit Rang : Hem uzaktan vurma hemde teke alma hilesidir Spy Dagger
kullanmanizi tavsiye ederim. Teke almanizda en buyuk rolu oynuyor cunku

Ghost Mode : Bence bu cok sacma olmus duvarlardan gecemiyor hatta Office St2 gibi maplerde durmadan asagi dusuyor. GEREKSİZ
Berserker Skill : Anchor hepimiz biliriz Sol Shift'e basinca isaretledigimiz yere kayar aynen onun gibi ama sp yemez asla
St2 oynuyanlar yasadi yani 
Mini Arcade Clear : Pek arcade oynamadigim icin hic denemedim fakat isminden anladigim kadariyla herhalde arcede bitiriyor yada yaratiklari tek tusla temizliyor

Y-axe Zoom X-axe
-350---500---130
Buna ellemeyin bu ekran goruntusu yani ne kadr yakin ne kadr saga dogru felan ekran ayari bu buna dokunmayin siz bole kalsin.
İnceleme tamamen bana aittir ChrisVector.
Daha cok Cornel hackleri paylasicam meraklanmayin.
Hacksiz oyun yoktur. Hack kullanmayan user vardir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki : edit VİRUS ONURGULE
Beyler konu tamamiyle bana aittir gece gece urastim yazmak icin bir tesekkürü hor gormeyin be.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çalışmıyor OndanVe Viruslu'müş
Yazmak icin okdr ugrastim arkadaslar bi yorum yeter di.
Vede hack calisiyor.
Vede hack calisiyor.
Ayrıca bunuda oraya ekle ;
Hack Oynamayı Bilmiyenler İçindir !
Not : Arcade yapanlara sözüm yok.Arcade haricinde kullananlaradır sözüm !
Hack Oynamayı Bilmiyenler İçindir !
Not : Arcade yapanlara sözüm yok.Arcade haricinde kullananlaradır sözüm !
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)