HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hack'ten Goruntu ;
Sniper Bot Ne İşe Yarar ;
Sinper-bot rail gun adindaki bir silahimiz ile ilgilidir.
Silahımızın Resmi :
Baska bir versiyonun videosudur.
Video :
Hack Cornel Tarafindan Yapılmıstır.
Uploaded To ChrisVector.
Sniper Bot İndir ;
Aciklama tamamiyle bana aittir. ChrisVector Tarafindan.
Sniper Bot Ne İşe Yarar ;
Sinper-bot rail gun adindaki bir silahimiz ile ilgilidir.
Silahımızın Resmi :
Simdi arkadaslar bu silahimizda ates etmek icin mouse sol click ile basili tutup birakiriz dimi. Ama sniper botta buna gerek yok aslinda varda sole yapılıyor.
Sniper basili tutuyoruz birakmiyoruz durmadan basili tutuyoruz. Oldurecegimiz S4 karakterinin ustune dogru tutuyoruz. Ve otomatik olarak silahimiz karakteri olduruyor. Genelde size hack demezler ama sizde abartmayin seri seri almayin adamlari hack demezler.
Sniper basili tutuyoruz birakmiyoruz durmadan basili tutuyoruz. Oldurecegimiz S4 karakterinin ustune dogru tutuyoruz. Ve otomatik olarak silahimiz karakteri olduruyor. Genelde size hack demezler ama sizde abartmayin seri seri almayin adamlari hack demezler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Baska bir versiyonun videosudur.
Video :
Hack Cornel Tarafindan Yapılmıstır.
Uploaded To ChrisVector.
Sniper Bot İndir ;
Aciklama tamamiyle bana aittir. ChrisVector Tarafindan.
Biliyorum bunu ****** görmüştüm aynısnı koymuşsun saol
Çalışıyor heralde denemedim Çünkü -.-CoRNeL-.- Koymus ***** onun koydğu hackler çalışıyor.Saol..^^Anlatım güzelmi olmuş
Başka Site İsmi Yasak..!
/edit by onurgule
Çalışıyor heralde denemedim Çünkü -.-CoRNeL-.- Koymus ***** onun koydğu hackler çalışıyor.Saol..^^Anlatım güzelmi olmuşBaşka Site İsmi Yasak..!
/edit by onurgule
Moderatör tarafında düzenlendi: