HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tabiki..
İyi Kötü Eleştirilere Her Zaman Acğımdır.
Bi Saygısızlık Yaptığımı Göremiyorum.. Eğer Gözden Kaçirmiş Olduğum Bi Saygısızlık Varsa Affola..
Umarım istediğiniz olur bana bi yararı yada zararı yok...
Bu konuyu açtın diye herkes snn arkanda olmak zorunda değil. Her yoruma açık ve saygılı olmalıyda bilmelisin. ARKADASIM.Evet güzel olabilir iyide olabilir. Oluyorsa benm ıcn hıcbırsey değişmez suanda itemlermn coğu eski efsun olduğu icn ihtiyacım yok . Olanlar için acılırsa acılsın.
madem ihtiyacan yoksa ne diye gereksiz yere gelip burda sacma sapan yorumlar yapiyorsun bide diyon saygili ol
asil bu konuda sen saygi duy
madem ihtiyacan yoksa ne diye gereksiz yere gelip burda sacma sapan yorumlar yapiyorsun bide diyon saygili ol
Arkadaş Merkurun Eskilerinden Dolayısıyla Almak İstediğini Almış.
Ama Biz Venüsdeyiz..
Olurki Bi Sura Oynar Shaman Oynar Edit Değiştirmek İster İşte O Zaman İhtiyacı Olur.!!
Venüsü Düşünün
Empati Kurun Biraz

Kimsenin Yorumunu Gereksiz Göremezsin. Turkmmo için Bütün Üyelerin Mesajı Değerli , Önemlidir..
Ayrıca En Ufak Bir Saygısızlığı da Yok.. Sen " Beni Rahatsız Ediyor " Diye Düşünüyorsan Şikayet Butonu Aktif.
Her kimsen bilmiyorum admaı sinir etme. Yanlıs veya saçma sapan yorum yok. Her istediğin olucak diye bir kuralda yok. Buraya bi konu açıyosun hadi olsun diyince olmuyor. Olursa olsun banane ! Adam gibi konuşmayi eleştriye açık olmayı blıceksın böyle elestrye acık bı konu açtıysa arkadas. Hem o kabul ediyor sen kimsin ki burda avukatmısın sen? Saygılı olucak olan sensin üslubuna dikkat et zorla böyle konusturuyosun adamı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)