HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hahahahhh 

Adınız :Mehmet
� Soyadınız : Çetin
� Yaşınız :15
� Yaşadığınız Yer : Eskişehir
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha Önce Cok oldu .
� Günlük Online Süreniz : 10 - 8
� Özellikleriniz : Gm kodLarı + OyuncuLarLa iyi iLetişim Navicat + Portmap + Site Hakkında Geniş kapsamlı biLqiLerim oLmusDur.
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : [ özeL oLarak Msj atarSan Daha İyi oLur .
� Günde Kaç User Getirirsiniz : Günlük Deqişir 1. qün 1 iSe 2 . qün 4 olur .
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : KenDi serveRim oLmusTur 3 tane adLarı : Microsoft Mt2 EsesLi Mt2 diqeRinin Adını unuttum hatta konu oLarakDa payLastım . BakabiLirSin birDe eskiden Azo Mt2 Vardı . Ama KapanDı .
� Soyadınız : Çetin
� Yaşınız :15
� Yaşadığınız Yer : Eskişehir
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha Önce Cok oldu .
� Günlük Online Süreniz : 10 - 8
� Özellikleriniz : Gm kodLarı + OyuncuLarLa iyi iLetişim Navicat + Portmap + Site Hakkında Geniş kapsamlı biLqiLerim oLmusDur.
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : [ özeL oLarak Msj atarSan Daha İyi oLur .
� Günde Kaç User Getirirsiniz : Günlük Deqişir 1. qün 1 iSe 2 . qün 4 olur .
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : KenDi serveRim oLmusTur 3 tane adLarı : Microsoft Mt2 EsesLi Mt2 diqeRinin Adını unuttum hatta konu oLarakDa payLastım . BakabiLirSin birDe eskiden Azo Mt2 Vardı . Ama KapanDı .
Son düzenleme:
Benim GM'lik tecrübem var en az 10 kez GM'lik yaptım kodaların hepsi ezberimde beni GM olarak seçersen çok memnun olurum günde en az 10 saat online olurum
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)