HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
adınız:mert
soyadınız
sman
yasınız:16
nerelisiniz:izmir
kaç defa gmlik yaptınız:16 defa metin2de diğer oyunlardada genellikle modluk yaptım
günlük online süreniz:6 saat 5 saat.
özellikleriniz:BİR GM NİN alabileceği her özellik ezbere bütün kodlar
günde kac user getirirsiniz :1 pvpde 2 günde 1250 user topladım TURKMMO forumu saolsun oda çok yardımcı oldu
iletişim adresi
smanmetin2@hotmail.com
bekliyorum
soyadınız
smanyasınız:16
nerelisiniz:izmir
kaç defa gmlik yaptınız:16 defa metin2de diğer oyunlardada genellikle modluk yaptım
günlük online süreniz:6 saat 5 saat.
özellikleriniz:BİR GM NİN alabileceği her özellik ezbere bütün kodlar
günde kac user getirirsiniz :1 pvpde 2 günde 1250 user topladım TURKMMO forumu saolsun oda çok yardımcı oldu
iletişim adresi
smanmetin2@hotmail.combekliyorum

� Adınız : Can
� Soyadınız : ARI
� Yaşınız : 23
� Yaşadığınız Yer : İstanbul
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Herseyden anlarım tecrubelıyım. Kodları felan yuttum artık
� Günlük Online Süreniz : 7/24 nerdeyse
� Özellikleriniz : cocukca davranmam oyunla ve oyuncularla ilgilenirim m. kalırsınız
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : fast_murder 13 @hot mai l . co m bosluklar yok tabi
� Günde Kaç User Getirirsiniz : +50 +60 civari
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Ruzgarmt2 , Ewomt2 , Truvam2 , Aslanmt2 , Kralmt2 daha birsuru war
� Soyadınız : ARI
� Yaşınız : 23
� Yaşadığınız Yer : İstanbul
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Herseyden anlarım tecrubelıyım. Kodları felan yuttum artık
� Günlük Online Süreniz : 7/24 nerdeyse
� Özellikleriniz : cocukca davranmam oyunla ve oyuncularla ilgilenirim m. kalırsınız
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : fast_murder 13 @hot mai l . co m bosluklar yok tabi
� Günde Kaç User Getirirsiniz : +50 +60 civari
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Ruzgarmt2 , Ewomt2 , Truvam2 , Aslanmt2 , Kralmt2 daha birsuru war
Adınız :Mehmet
� Soyadınız :Girenay
� Yaşınız :17
� Yaşadığınız Yer :İzmir
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :kendım 50 sw kurdum wps gmlıkım 30 fılan
� Günlük Online Süreniz :hafta ıcı 6.7 hafta sonu 7/24
� Özellikleriniz :uzmım baslangıc lwl ekleme,edıt yapma dc 4x kaldırma bınek ekleme 120 sılah ekleme, zırhcıda ne satılcak ve ne kdr praya satılcak bunları ayarlama , car edıt sılah edıt
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :kardesımın msn verm benımkı mtt2 ıle ılgılı msn deıl emre_g.1998@hotmail.com ulasabılırsınız
� Günde Kaç User Getirirsiniz :tanıdık bol gunde 50 60 haftada 300,400 bulur
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:ageofmetin2,izmirmt2,bucaleemt2, hepsı vps dır
turkmmo
� Soyadınız :Girenay
� Yaşınız :17
� Yaşadığınız Yer :İzmir
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :kendım 50 sw kurdum wps gmlıkım 30 fılan
� Günlük Online Süreniz :hafta ıcı 6.7 hafta sonu 7/24
� Özellikleriniz :uzmım baslangıc lwl ekleme,edıt yapma dc 4x kaldırma bınek ekleme 120 sılah ekleme, zırhcıda ne satılcak ve ne kdr praya satılcak bunları ayarlama , car edıt sılah edıt
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :kardesımın msn verm benımkı mtt2 ıle ılgılı msn deıl emre_g.1998@hotmail.com ulasabılırsınız
� Günde Kaç User Getirirsiniz :tanıdık bol gunde 50 60 haftada 300,400 bulur
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:ageofmetin2,izmirmt2,bucaleemt2, hepsı vps dır
turkmmo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)