mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

WaaDaa ' dan Bi Söyleyişi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaRSiyaKaLı½
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 796

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Arkadaşlar Herkese Merhabalar;

WaaDaa ' yı soydular:) saglık olsun hesabım soyuldu geçmiş olsun, sıkıntı yok ama bu oyun benım hayatımı değiştirdi, kanser tedavisi görüyodum, ALLAH(c.c) şükür Kurduldum.

Bu Zor Sıkıntılı Günlerimde Yanımda Olan Arkadaşlarım (ANKA) loncası :) Samet,KingBaran, byburak01, Unst. , ve ismini unuttugum bi çok kişi, ALLAH(c.c) Hepsindan Razı olsun sizi Çok seviyorum, Şuan oynadıgım çarım 'Gokuseru' dur.

Bana Kötü Günümde Yanımda Olan Herkese Teşekkür Ediyorum.Beni Eskiler'den herkes Tanır :) Allah Herkesten Yardımcı Olsun, MMOMT2 ' insanın Cidden Hayatını Değiştiriyor, Arkadaşlık Dostluk Kankalık Bütün Bunları Bu SW,de Öğrendim.

Abilerimiz Kardeşlerimiz Hep Yanımızdaydı Eksikler Oluyor Her yerde :) Önemli Olan Kalanların Sağlam Olması:)) , Sözü Kısa Kesiyorum, Hepinizden Öncelikle Sametten Hepinizi Çok Seviyorum ADAMIN KRALISINIZ , oglum siz:)) buradan emrah abimizede sesleniyorum emrah abii :) adam görmek istiyorsan aynaya bak..:)

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN..ADAMIN KRALLARI :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri