HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Arkadaşlar Herkese Merhabalar;
WaaDaa ' yı soydular
saglık olsun hesabım soyuldu geçmiş olsun, sıkıntı yok ama bu oyun benım hayatımı değiştirdi, kanser tedavisi görüyodum, ALLAH(c.c) şükür Kurduldum.
Bu Zor Sıkıntılı Günlerimde Yanımda Olan Arkadaşlarım (ANKA) loncası
Samet,KingBaran, byburak01, Unst. , ve ismini unuttugum bi çok kişi, ALLAH(c.c) Hepsindan Razı olsun sizi Çok seviyorum, Şuan oynadıgım çarım 'Gokuseru' dur.
Bana Kötü Günümde Yanımda Olan Herkese Teşekkür Ediyorum.Beni Eskiler'den herkes Tanır
Allah Herkesten Yardımcı Olsun, MMOMT2 ' insanın Cidden Hayatını Değiştiriyor, Arkadaşlık Dostluk Kankalık Bütün Bunları Bu SW,de Öğrendim.
Abilerimiz Kardeşlerimiz Hep Yanımızdaydı Eksikler Oluyor Her yerde
Önemli Olan Kalanların Sağlam Olması
) , Sözü Kısa Kesiyorum, Hepinizden Öncelikle Sametten Hepinizi Çok Seviyorum ADAMIN KRALISINIZ , oglum siz
) buradan emrah abimizede sesleniyorum emrah abii
adam görmek istiyorsan aynaya bak..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN..ADAMIN KRALLARI
WaaDaa ' yı soydular
saglık olsun hesabım soyuldu geçmiş olsun, sıkıntı yok ama bu oyun benım hayatımı değiştirdi, kanser tedavisi görüyodum, ALLAH(c.c) şükür Kurduldum.Bu Zor Sıkıntılı Günlerimde Yanımda Olan Arkadaşlarım (ANKA) loncası
Samet,KingBaran, byburak01, Unst. , ve ismini unuttugum bi çok kişi, ALLAH(c.c) Hepsindan Razı olsun sizi Çok seviyorum, Şuan oynadıgım çarım 'Gokuseru' dur. Bana Kötü Günümde Yanımda Olan Herkese Teşekkür Ediyorum.Beni Eskiler'den herkes Tanır
Allah Herkesten Yardımcı Olsun, MMOMT2 ' insanın Cidden Hayatını Değiştiriyor, Arkadaşlık Dostluk Kankalık Bütün Bunları Bu SW,de Öğrendim.Abilerimiz Kardeşlerimiz Hep Yanımızdaydı Eksikler Oluyor Her yerde
Önemli Olan Kalanların Sağlam Olması
) , Sözü Kısa Kesiyorum, Hepinizden Öncelikle Sametten Hepinizi Çok Seviyorum ADAMIN KRALISINIZ , oglum siz
) buradan emrah abimizede sesleniyorum emrah abii
adam görmek istiyorsan aynaya bak..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN..ADAMIN KRALLARI
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)