- Konular
- 277
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kankam kardeşim çok çok geçmiş olsun; Oyundaki karakterini güçlü kılmak için gerçek karakterlerini satanlar olduğu sürece oyunu adam gibi oynayanları bu oyunda barındırmayacaklar belliki... Farketmişsinizdir dostlarım olarak oyuna pek giremiyorum, foruma da giremiyorum. Yakında ben de bir veda konusu açıp tüm çarlarımı yiğenimi devredicem ve metin2 olayı benim için bitmiş olacak... Kardeşim bi kaç güne oyunda olurum, oyunda olursan konuşuruz HANEDAN olarak, helalleşiriz ve ben de bırakmış olurum. Allaha emanet ol, görüşmek üzere...
. eskiler bilir : MeKaN06
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
kankam kardeşim çok çok geçmiş olsun; Oyundaki karakterini güçlü kılmak için gerçek karakterlerini satanlar olduğu sürece oyunu adam gibi oynayanları bu oyunda barındırmayacaklar belliki... Farketmişsinizdir dostlarım olarak oyuna pek giremiyorum, foruma da giremiyorum. Yakında ben de bir veda konusu açıp tüm çarlarımı yiğenimi devredicem ve metin2 olayı benim için bitmiş olacak... Kardeşim bi kaç güne oyunda olurum, oyunda olursan konuşuruz HANEDAN olarak, helalleşiriz ve ben de bırakmış olurum. Allaha emanet ol, görüşmek üzere...
eyv kardeşim haklısn oyunu adam gibi oynayan kişilerin iyi niyetini suistimal ediyorlar boyle bızm ıcn dostluk kardeslik daha on planda oyun guc 2 ci ama gordugn gibi bu zafımızdan yararlandılar neyse gırdıgnde erdala pm at bana ulasır o bende girerim konusruz suan zevkıne marsta takılıyorum orda mekan06 gormustum sensın dıye sevinmiştim bende neyse a.e.o k.i.b grsrz kardesim
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bosver Kardes Allah'tan Korkusu Yok Bunların Aynı Sekilde Çarım Soyuldu Emek Verioz Tbi Ama Hersey Oyun Ve Bu Hırsızlığın Hesabı Elbet Diğer Dünyadada Sorulacaktır
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Arada Gecms Olsn Ama Dediklerimi Unutma!!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)