- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bu konuyu görmemek bakmamak geliyor içimden çok üzülüyorum kardesim knkam çok güzel günlerimiz geçti birlikte ama kendini bilmez velet in teki bunu bozdu malesf bu oyunu biz arkadaş kazanmak zaman geçirmek dostluklar kurmak keyif eğlence için oynuyoruz ben ve bütün arkadaşlarım dahil biz bunu için oynuyoruz eyer bu kardeşim oyunu başka bi nedenle bırakmış olsaydı hiç üzülmez iyi yapmışşın derdim ama bu sebepten dolayı benimde çok zoruma giti itemleri çalan arkadaş diyomuş ki ben sw de en güçlü olucam lanetli yide takarsam herkesi kescem ama ugurn arkadaşları oldugu sürece burda sen hangi köyde olursan ol fark edildigin zman içerden çıkamicaksın neyse yine kızdım sinirlendim üzüldüm kardeşim knkam ugur burayı bıraktın ama yine beraberiz yine arkadaş kardesiz gerekirse bizde mars a taşınır yine en kral kardeşliği arkadaşlığı dostluğu kurarız hoşçakal king cyprus01 yarı adanalı yarı kıbrıslı cnm kardesim arkadasım hoşçakalslm arkadaslar uzulerek actım bu konuyu ama malesef oyunu bırakıyorum çarım bugune kadar oyunda kardesım gıbı sevdıgm her konuda yardımcı oldugum arkadasım tarafından soyuldu o kendını bılıyor realden arkadasım volfola bırlıkte ben o kısye her tulu yardımda bulundum volfo carına bıle gırdırıyordu ıtemlerini alıp kuanıyordu ıstedıgı gıbı bu sahıs ama ınsan oglu ciğ sut içmiş dıye bir tabir vardırya bu o olması gerek bu guvendıgımız sahıs volfoya gırıp butn ıtemleri soymus ve carın sahıbı arkadasımın adına benle konusup onun konusma mımıklerıyle o gıbı davranıp benımde ıtemlerımı almıstır bir insan sadece item ıcn her turlu yanında olan abilerine boyle birsey yapmayı nasıl kendine yediri anlamıs degilim benım sucum içimde kotuluk olmaması ve bu ınsana guvenmemdır bu olayı duyup sevınecekte cok kişi var onuda iyi biliyorum ama benı seven oyunu bırakmam uzelcekte cok sevdıgm arkılerım var oncelıkle 3 hanedan loncasındakı butn arkadaslarıma k.i.b malrını ıstıyorum hepinizi cok sevıyorum benı seven dıger butn arkadaslarımda ıyı oyunlar hepınıze buraya kadarmıs itemlerimin ss var ama yolamadım ban yesın ıtemlerım de gıtsın ıstemdım ama sunu bılsınkı o ıtemler ona yar olmucak ss yolayıp ban yedırmıcem ama kendım bıldgım yolarla hakımı arıcam ve hesaplasacam bunu bılsın yeter...:l04:
- Konular
- 1,040
- Online süresi
- 15h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 801
- DevLira
- 0
realde basarılar bu tarz konular burda acılmamalı
- Konular
- 133
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hanı dıyorsun ya bu adam lanetlıyı taktı serverın en guclu surası olacakmıs bu kısının kullandıgı nıck ı yazarmısın ona gore bızde kendımıze gore tedbırımızı alır gereklı sekılde davranırız yazarsan sevınırım
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tskrler kardes haklısn haram mal ama adam utanmdan ıtemlerı gıyıyor ve 95 kasıp benden caldıgı lanetıde takınca sagda soldo ozman sw en guclusu olcam dıyormus hıc yuz yok sınır oldum ıyıce benım ıtemlerımle mılete hava atıyor baska yerınden cıkar ama mutlaka
Millete havami atiyor bu adam yuzsuzmüs caldigi itemlerle millete hava atiyor
Bu arada nicki ne bu adamin?.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)