emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Çarım soyuldu :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeQu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Çarım soyuldu tek kralyetim kaldı :mad: tüm skilleri bitirdiler ve artık şifreyi değştiremiyorum, daha önce şifre aktivasyonu gönderilmiş diyor :(
Çarıdma kalan tek şey kralyet ve 2-3 tanekask ve takılar..

çar adı: deviilgoktug

screen shotlar:
011410xnx.jpg

0114104030.jpg

Benim tek istediğim şey yetkililerin verdiğim mesajlara karşılık verip yada bu konu altında buyrun söyleyin demesini bkleyirou..

Söyleyeceğim şey ; Benim çarım ile baska bir açtığım çarın şifrelerini aynı yapıp soyulan çarımın şiresini değiştirmek olcak :( Umarım bunu yaparsınız umarım insanlık ölmemiştir.. Cevabı bekliyorum...

MMOMT2'de Bir Dolandırıcı Var Charı Soyar Skilleri Sıfılar ve Sadece Ona Yarıyacak İtemleri Alır Kraliyeti Alamaz Çünkü Bildigim Kadarıyla Ticaret Yapılmıyor. MMOMT2 Destek Ekibi Bu Dolandırıcıyı Sadece Soyulan Charlara Giriş Çıkış Yapan IP Adresinden Bulabilir.

Çünkü Benim Charımda Soyuldu Çok Emek Harcamıştım Skiller Sıfırlanmış En İyi İtemler Gitmişti.

MMOMT2'de Bir Dolandırıcı Var Charı Soyar Skilleri Sıfılar ve Sadece Ona Yarıyacak İtemleri Alır Kraliyeti Alamaz Çünkü Bildigim Kadarıyla Ticaret Yapılmıyor. MMOMT2 Destek Ekibi Bu Dolandırıcıyı Sadece Soyulan Charlara Giriş Çıkış Yapan IP Adresinden Bulabilir.

Çünkü Benim Charımda Soyuldu Çok Emek Harcamıştım Skiller Sıfırlanmış En İyi İtemler Gitmişti.

Bulunsada yapılıcak tek işlem o hesabın banlandırılması. İtem yine iade edilmez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri