- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çarım soyuldu tek kralyetim kaldı
tüm skilleri bitirdiler ve artık şifreyi değştiremiyorum, daha önce şifre aktivasyonu gönderilmiş diyor
Çarıdma kalan tek şey kralyet ve 2-3 tanekask ve takılar..
çar adı: deviilgoktug
screen shotlar:
Benim tek istediğim şey yetkililerin verdiğim mesajlara karşılık verip yada bu konu altında buyrun söyleyin demesini bkleyirou..
Söyleyeceğim şey ; Benim çarım ile baska bir açtığım çarın şifrelerini aynı yapıp soyulan çarımın şiresini değiştirmek olcak
Umarım bunu yaparsınız umarım insanlık ölmemiştir.. Cevabı bekliyorum...
tüm skilleri bitirdiler ve artık şifreyi değştiremiyorum, daha önce şifre aktivasyonu gönderilmiş diyor
Çarıdma kalan tek şey kralyet ve 2-3 tanekask ve takılar..
çar adı: deviilgoktug
screen shotlar:
Benim tek istediğim şey yetkililerin verdiğim mesajlara karşılık verip yada bu konu altında buyrun söyleyin demesini bkleyirou..
Söyleyeceğim şey ; Benim çarım ile baska bir açtığım çarın şifrelerini aynı yapıp soyulan çarımın şiresini değiştirmek olcak
Umarım bunu yaparsınız umarım insanlık ölmemiştir.. Cevabı bekliyorum...- Katılım
- 31 Ağu 2010
- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Hesabın güvenliği oyunculara aittir.Yapılcak bişey yok bu durumda ama soyanın ss warsa banlatılabilir. İtem iadesi yapılmaz malesef. Bakın burdada gerekli bilgi var http://www.turkmmo.com/mmomt2/256273-mmomt2-kurallari.html
Son düzenleme:
- Konular
- 565
- Reaksiyon Skoru
- 979
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 220
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
MMOMT2'de Bir Dolandırıcı Var Charı Soyar Skilleri Sıfılar ve Sadece Ona Yarıyacak İtemleri Alır Kraliyeti Alamaz Çünkü Bildigim Kadarıyla Ticaret Yapılmıyor. MMOMT2 Destek Ekibi Bu Dolandırıcıyı Sadece Soyulan Charlara Giriş Çıkış Yapan IP Adresinden Bulabilir.
Çünkü Benim Charımda Soyuldu Çok Emek Harcamıştım Skiller Sıfırlanmış En İyi İtemler Gitmişti.
Çünkü Benim Charımda Soyuldu Çok Emek Harcamıştım Skiller Sıfırlanmış En İyi İtemler Gitmişti.
- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
MMOMT2'de Bir Dolandırıcı Var Charı Soyar Skilleri Sıfılar ve Sadece Ona Yarıyacak İtemleri Alır Kraliyeti Alamaz Çünkü Bildigim Kadarıyla Ticaret Yapılmıyor. MMOMT2 Destek Ekibi Bu Dolandırıcıyı Sadece Soyulan Charlara Giriş Çıkış Yapan IP Adresinden Bulabilir.
Bulunsada yapılıcak tek işlem o hesabın banlandırılması. İtem yine iade edilmez.