Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

ExpIsEasy [Complete BackGround ExpBot] - HsFixed(düzenlenmiş yeni version,virüssüz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 824

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşım bak şimdi bu programlar ve türevi programlar zaten antiler tarafından sıkıntılı olanlar benim paylaştiğim temiz olanı ama bi süre sonra illaki antiler sıkıntı veriyor,bak sana programın orjinal linkini ve ve virüstotal tarama sonuçlarını vereyim,benim paylaştığım fixlenmiş version..

orjinal link :

virüstotal:

Görüldüğü gibi orjinalinde 43 antiden 35 i uyarı veriyor,alında orjinalide sıkıntılı değil unfair-gamers de sabit bir konu ve yüzlerce kişi inidirmiş ama doğla olarak bu tür programların işlevi belli metin2 hack ve antilerde uyarı veriyor doğal olarak,benim paylaştığım sadece bıunun fixlenmiş versiyonu başka bir siteden aldım kaç gündürde kullanıyorum,çarımada bişey olmadı bişeyimede,işin özü isteyen indirir isteyen indirmez,isteyen direk orjinal site linkinden indirir isteyen burdan,eğer ki çar somak gibi bir amacım olsa bunuda söylemem..

İndirip baktım,bi problem yok,bazen NET Framework sistemde yüklü olmadığın bu gibi hatalar oluyor,ama aynı sorunu bi kaç kişi söylerse kontrolederim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri