HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar..
ExpIsEasy Exp kasmak için unfair-gamers tarafından yazılmış bir programdır,düzenlenmiş yeni versiyondur,herhangi bir virüs yoktur temizdir..
İlk önce nasıl çalıştırlacağını anlatayım..
Programı windows 7 de denedim problemsiz çalışıyor,ExpIsEasy zip ten çıkarın içinde 3 adet dosya mevcut ilk olarak Injector - PerX dosyasını yönetici olarak çalıştırın direk tıklarsanız metin2 yi açarken kapanıyor denedim,çalıştırdıktan sora karşımız şöyle bir ekran geliyor;
What to inject yazan yere: metin2client.bin yazıyoruz
Browse ye tıklıyoruz orda ExpIsEasy.dll diye bi dosya var onu seçiyoruz..
Sonra metin2 yi çalıştırıyoruz ve şöyle bir ekran geliyor ;
Sonra oyuna girişimizi yapıyoruz Setting bölümü var orda gereken ayarları yapabilirsiniz bildiğimiz şeyler,sonra Start Bot diyoruz ve bot akif durumda..
Buda kendi çekmiş olduğum video:
İNDİR:
virüstotal sonuç:
Saygılar..
Not: Virüs taraması yaptırmadan kullanmayınız...
ExpIsEasy Exp kasmak için unfair-gamers tarafından yazılmış bir programdır,düzenlenmiş yeni versiyondur,herhangi bir virüs yoktur temizdir..
İlk önce nasıl çalıştırlacağını anlatayım..
Programı windows 7 de denedim problemsiz çalışıyor,ExpIsEasy zip ten çıkarın içinde 3 adet dosya mevcut ilk olarak Injector - PerX dosyasını yönetici olarak çalıştırın direk tıklarsanız metin2 yi açarken kapanıyor denedim,çalıştırdıktan sora karşımız şöyle bir ekran geliyor;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
What to inject yazan yere: metin2client.bin yazıyoruz
Browse ye tıklıyoruz orda ExpIsEasy.dll diye bi dosya var onu seçiyoruz..
Sonra metin2 yi çalıştırıyoruz ve şöyle bir ekran geliyor ;
Sonra oyuna girişimizi yapıyoruz Setting bölümü var orda gereken ayarları yapabilirsiniz bildiğimiz şeyler,sonra Start Bot diyoruz ve bot akif durumda..
Buda kendi çekmiş olduğum video:
İNDİR:
virüstotal sonuç:
Saygılar..
Not: Virüs taraması yaptırmadan kullanmayınız...
Son düzenleme:
seni doğuran anayı sikim piçin dölü o içindeki trojenler annecinin amına girsin mezzzzzzzzarını siqtimin cocugu
arkadaşım vallahi de billahide indirdim masaüstüne çıkarttım ve antivir virüs programı malware diye uyarı verdi o yüzden ben bu konuyu kapat derim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)