Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Aimbot yeni hali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leylak12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar hileyi indirirken antivirüs kapatın sonrada oyun inince winwara girip skillz.dll varmı dıye bakın varsa hemen hileyi açın sonrada hiç bir şeye tiklamadan alt + 4 basıyoruz ıd pw istiyor orayı ata biliyorsunuz ama hemen ok lemiyoruz id pw yerinde duruyoruz sonrada 2 kere aynı anda enter+enter basıyoruz eğer 1. De olmassa 2. Dene 2. Olmassa 3. Dene yanlış yapıyorsunuzdur ben 7 arkadaşta denedim oldu arkadaşlar çalışıyor %100 leylak ellerine sağlık evet hileye geri dönelim sonra ordan crossfire seçip hilenin sağındaki setting tuşa basi yoruz sonra karşıya şifre yanlış diye bir şey geliyor onuda onuda kapatıyoruz ama hile açık oluyor açık oldugunu yukarıda open crossfire yazısına göre bilirsiniz demekki hile açıktır sonra oyunu açıyorsunuz ve oyuna girince delete tuşuna basarak hileyi bir kaç şekilde değiştire bilirsiniz veya delete tuşuna basmadan hemen girip adamı görünce o oto kafa nisan alır ateş ede bilirsiniz ve öldüre bilirsiniz hile budur %100 çalışıyor leylak bu hile için tekrar tekrar teşekkür ederiz saygılar..+ rep:ka19:

arkadaşlar hileyi indirirken antivirüs kapatın sonrada oyun inince winwara girip skillz.dll varmı dıye bakın varsa hemen hileyi açın sonrada hiç bir şeye tiklamadan alt + 4 basıyoruz ıd pw istiyor orayı ata biliyorsunuz ama hemen ok lemiyoruz id pw yerinde duruyoruz sonrada 2 kere aynı anda enter+enter basıyoruz eğer 1. De olmassa 2. Dene 2. Olmassa 3. Dene yanlış yapıyorsunuzdur ben 7 arkadaşta denedim oldu arkadaşlar çalışıyor %100 leylak ellerine sağlık evet hileye geri dönelim sonra ordan crossfire seçip hilenin sağındaki setting tuşa basi yoruz sonra karşıya şifre yanlış diye bir şey geliyor onuda onuda kapatıyoruz ama hile açık oluyor açık oldugunu yukarıda open crossfire yazısına göre bilirsiniz demekki hile açıktır sonra oyunu açıyorsunuz ve oyuna girince delete tuşuna basarak hileyi bir kaç şekilde değiştire bilirsiniz veya delete tuşuna basmadan hemen girip adamı görünce o oto kafa nisan alır ateş ede bilirsiniz ve öldüre bilirsiniz hile budur %100 çalışıyor leylak bu hile için tekrar tekrar teşekkür ederiz saygılar..+ rep:ka19:

Kardeş sen benimle kafamı buluyosun :f15: :ka10:, tamam bende skillz.dll diye birşey var , dediklerinide yapıyorum ama id şifre yazıp bekledikten sonra çift enter yapıom , HATA RAPORU GÖNDER - GÖNDERME çıkıyo , onu sağ alta indiriyorum , iki oyunun karşısında da FREE yerine ERROR : NO DOWNLOAD yazıyor :m15: Nasıl düzelteceğim bu ERROR : NO DOWNLOAD yazısını , biri açıklasın lütfen açıklayanı rep e boğcam :( :016:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri