R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

99 LvL Full Edit Çar Sivas/Merkez

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 571

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

başlıkta belirttigim gibi 99 LvL bedensel savaşçı aklınıza gelebilecek bütün beceri skill kısacası herşey en üst seviyede..Çarda Silah-Kalkan-Kask-Küpe-Bilezik-Kolye-Ayakkabı olmak üzere 7 adet edit vardır..sadece zırh edit degildir oda swde sayılı zırhlardandır..efsunlar 15 kılıc 15 çiftel 15 bıçak 15 çan ve 3000hp full +5 taş siyah çeliktir.Çarın yan karakterinde 92 lwl zihinsel ve 80 lvl metin ve boss çarı mevcuttur. Eğer savaşçı dışında Büyülü silah Sura Veya Ninja oynamak isteyen warsa içinde 97 LvL ninja ve 92 LvL Büyülü silah surası olan çara itemler aktarılıp satış o şekildede gerçekleştirilebilir..Çar + İtemler Hepsine fiyat olarak AciL ihtiyaçtan dolayı çok uygun bir fiyat 100TL düşünüyorum..Lütfen Ciddi alıcılar msj bıraksın..Çar satışı sivas içi olacak ve yüzyüze yapılacaktır

metin 2 tr de 78 level çar verebilirim bende türküğ bıraktım çarda çelik peri falan var kardeş istersen değişebiliriz bana editli item lazım ok se yaz buraya

malesef Tr de çar ihtiyacım yok kardeş sadece nakit düşünüyorum..Konu Günceldir

Konu günceldirrr.Fiyat 100TL dir.İstege göre edit itemler tanesi 15TL den satılabilir..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri