farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
berkmenoo 1
berkmenoo
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Userbar Yapımı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan LincolnYasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 630

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İşinize yarayacağını umarak burada size forum sitelerinde at aşırı kullanılan Userbar yapımını anlatıcam.

1.Konumuz userbar
İlk olarak yeni bir döküman açıyoruz pixeli 350 ye 19 olacak.



Ve arka planı doldurduktan sonra bilgisayarımızda bulunan bir resim açıyoruz.




Bu resmin keseceğimiz tarafını Marquee Tool ile alıyoruz ben yazıyı alacağım.Ve ardından Move Tool ile userbarımıza taşıyıp yerini belirliyoruz.




Şimdi yazımızı yazıcaz bunun için visitor font gerekli visitor fontu dökümanın sonunda vereceğim.



Şimdi Ctrl+Shift+N ile yeni bir layer açıyoruz.Ve ardından da 6 ya 6 lık bir döküman açıp %1600 zoom yapıyoruz ve aşağıdaki gibi dolduruyoruz.(mod transparent olmalı)



Ardından Edit>Define Pattern deyip patternimizi kaydediyoruz.Userbar da açtığımız yeni layer a gelip aşağıdaki değerleri giriyoruz.




Ardından yeni layer bir daha açıyoruz ve Rectangular Marquee Tool İle resmin üst yarısını seçerek beyaza boyuyoruz.


Ve blending options a girip aşağıdaki ayarı çekerek userbarımızı tamamlıyoruz.File>Save as diyerek kaydediyoruz.(Blending options için layera sağ tıklayıp blending optionsu seçin)



İşte son hali:






Bir Teşşkür Yeter , Ama isterseniz + Rep Verebilirsniz :)

LincolnYasin
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst