mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vps server gm aranıyor.[actionmt2]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myfavori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

ben bu gün diyarbakırdayım ama birasdan antalyaya gidicem

Photoshop Bilgisi olacak : Tasarımlarıma bakabilirsiniz üst düzey çalışırım imzamda 1 örnek var
Navicat Bilgisi olacak. Oyun içi destek bölümünde yani yardım hattında çalışmayı tercih ediyorum
Pack Düzenleme bilgisi olacak. Az
En az Html kodu özerinde çalışabilecek Forumu kastettiyseniz üye çekme vb.. konularda yardımcı olurum günde 2-3 konu açıp 20-30 user getirebilirim
Forum bilgisi olacak. Fazlasıyla var yeterde artar :)

quater_boss@hotmail.com ekleyin konuşalım.

AD =Fatih
SOYADI =Armağan
KAC KERE GM OLDUNUZ =5(UZMAN)
NERELİSİNİZ =Ankara
YAS =18
KAC SAAT ONLINESİNİZ =3-12 saat
PC DENMİ GİRİYORSUNUZ LEPTOPTANMI =pc(ram oranı yüksek lag ve donma sorunu yok)
bütün gm kodlarını biliyom (A'dan-Z'ye kadar)nacivat ve bütün herşeyi biliyom
NOT:edit yapma silah ekleme vb. hepsini yapıyom pack yapma bilgim (orta)ama en yüksek düzey yapabilirim

Son düzenleme:
isim:Muhammed Halil :soyisim:Yıldırım Yaş:17-şubat 2 de 18 e Gireceğim BİLDİNDİK KODLAR ÇOK BİLİYORUM SERVERE 120 LW SİLAH P NPC p2p worldport acıgını kapatırım (Yani serverin hack'lenmesine karşı düzenek oluşturabilirim OX düzenleyebilirim NPC leri düzenleyebilirim Metin2 ile aran nasıl: artık oyunun bağımlısı gibiyim oyunu yaklaşık 6 senedir oynuyorum Tecrübe sahibiyim Neden sizi seçmeliyim:Çok fazla sayıda bilgidim var 3 Kere vps server açtım 1 vps de [SGM] olarak Görev aldım Şu anda Hamachi server kurarak Serverde nasıl düzenleme yaparım gibi şeylerle ugrasıyorum Benden daha iyileride var ama hepsi zaten Admin olarak tecrübeli ve halada Serverleri açık Şu anlık benden daha iyi GM olacagını dusunmuyorum... Eğer Serverinizin Parasını Kolayca Çıkarmak istiyorsanız 120 lw silahlar koyarak serveride ustun basarıya götürebilirim... Edit satarak da Bunu yapabilirim Beni SGM,SGA VEYA GM olarak almanızı arz ederim... Navicat vs Programları güzel kulanırım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri