Merhaba arkadaslar.
Öncelikle kendimi tanıtayım Adım Umut Diyarbakırda Yaşıyorum... Web Tasarım Uzmanıyım.
Arkadaslar burada Konu acmamın sebebi oyunda Eksikliklerimi gidermek ve oyun sistemini oturmak.Oyun Tamamen web system ile calismaktadir.Bütün Panel ve tasarımlarımızı yaptık ve suanda Oyuna ve sisteme ağırlık vermeye başladık.
Serverime yetenekli Gm arıyorum. Aradığım Yetenekler ;
gerek Forumda Gerek oyunda.
Not: Arkadaslar Bu yetki sahiplerinin hepsi gm yapılmayacaktır.Bazıları Foruma atanacaktır. Oyunda boşluk olduğunda Forumdan Oyuna atama yapılacaktır.
Ulaşım için e-msn: Satis@actionmt2.com
Öncelikle kendimi tanıtayım Adım Umut Diyarbakırda Yaşıyorum... Web Tasarım Uzmanıyım.
Arkadaslar burada Konu acmamın sebebi oyunda Eksikliklerimi gidermek ve oyun sistemini oturmak.Oyun Tamamen web system ile calismaktadir.Bütün Panel ve tasarımlarımızı yaptık ve suanda Oyuna ve sisteme ağırlık vermeye başladık.
Serverime yetenekli Gm arıyorum. Aradığım Yetenekler ;
- Photoshop Bilgisi olacak
- Navicat Bilgisi olacak.
- Pack Düzenleme bilgisi olacak
- En az Html kodu özerinde çalışabilecek
- Forum bilgisi olacak.
gerek Forumda Gerek oyunda.
Not: Arkadaslar Bu yetki sahiplerinin hepsi gm yapılmayacaktır.Bazıları Foruma atanacaktır. Oyunda boşluk olduğunda Forumdan Oyuna atama yapılacaktır.
Ulaşım için e-msn: Satis@actionmt2.com
1. Photoshop bilgim cs 3 indirebilsem kullancam ama photoscape kullanıyorum
2. Navicat Bilgm bu konuda süperim
npc editleme gm yapam vb anlarım
3. Pack Düzenleme az olda anlıyorum.
4. En az Html kodu evet html kdou konusundada iyiyim kendi sitelerim var öyle örn. layv.tr.gg
5. Forum bilgim bir çok forum kurdum ama üye çekme konusunda berbatım forumda yetkinforumdna vb forum kurdum ücretsiz vbulletin forum kruabiliyorum
2. Navicat Bilgm bu konuda süperim
npc editleme gm yapam vb anlarım 3. Pack Düzenleme az olda anlıyorum.
4. En az Html kodu evet html kdou konusundada iyiyim kendi sitelerim var öyle örn. layv.tr.gg
5. Forum bilgim bir çok forum kurdum ama üye çekme konusunda berbatım forumda yetkinforumdna vb forum kurdum ücretsiz vbulletin forum kruabiliyorum

1-) Photoshop Cs5 Kullanırım Cok ii Profesyonelim
2-)En Az 6 Saat Onlineyim
3-)Forum Bilgim var.
Alırsanız Hemen Geliyim Bi Görün
2-)En Az 6 Saat Onlineyim
3-)Forum Bilgim var.
Alırsanız Hemen Geliyim Bi Görün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)