Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Bundan 5 dakika Önce...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oquz esquner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Diğer Private Server'lerde Bu Tür Yeniliklerin Olmasının Sebebi Mmomt2'ye onlardan 1000 Kat daha fazla Saldırı Yapılması..
Mmomt2'ye Yapılan Saldırılar Diğer Private Server'lere Yapılsa Suanda Türkiye'de Sayılı Server'ler Kalır.. Fakat Mmomt2 Bu Saldırılara Rağmen Hala Ayakta Ve Yenilikleri Geç de Olsa yapıyor ?

yt2 org arkadasın bahsettgi pvp sanırım.120 lewele kadar kasılabiliyor.120 150 200 lewel metinler war .100 lewel itemler war sorunsuz bizdeki gbi saldırısı 0 filan deil.lewel gözüküyo.sıralama aktif bir cok yeni boss lar ve slot lar war. sahsen ben oyuna ara wermemsem orda baslardım.adamlar bide yeni skiller eklemisler gercekden süper bi calısma örnegi

Arkadaşlar X Pvpde Bu Var Mmomt2de Niye yok
Arkadaslar y Pvpde Şu Var MmoMt2 De Niye Yok
Cinsinden Kıyaslamalar Yapmayalım Lütfen.
Biraz Sabredelim Herşeyin Bir Yeri Ve Zamani Vardir.

Her Şey Yeri Ve Zamanı Uygun Oldugunda Gerçekleşir..

yt2 org arkadasın bahsettgi pvp sanırım.120 lewele kadar kasılabiliyor.120 150 200 lewel metinler war .100 lewel itemler war sorunsuz bizdeki gbi saldırısı 0 filan deil.lewel gözüküyo.sıralama aktif bir cok yeni boss lar ve slot lar war. sahsen ben oyuna ara wermemsem orda baslardım.adamlar bide yeni skiller eklemisler gercekden süper bi calısma örnegi

evet o ama yılbasından once yapılacak denmisti bu yenılıkler yılbasında diolar simdi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri