R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Bundan 5 dakika Önce...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oquz esquner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dediğin oyunu uzun süredir oynuyorum isim Sincanlı..
O oyun Sıradışı hale gelmiş ..
Yeni Bosslar, Yeni görevler.
Tamam güzel ama hepsi çin serverlarından alman serverlarından rus serverlarından çalıntı hiç birşeyleri kendileri değil ancak mmomt2 de yapılan herşey kendisine ait bu sayede asla bozulmaz.

Cinsinden Kıyaslamalar Yapmayalım Lütfen.
Biraz Sabredelim Herşeyin Bir Yeri Ve Zamani Vardir.

Her Şey Yeri Ve Zamanı Uygun Oldugunda Gerçekleşir..

Azap sende bizim aramızdansın sende fazla olmasada bu oyunun icindesin arada oynuyorsun ama bize artık sabır demeniz ne kadar dogru biLemiyorum ?
Lütfen bekleyin, sabredin yok bu kadar saldırı var orası muaama biz aylardır sabrediyoruz hani derler ya sabır tasi olsa kırılırdı kırıldı kıralacak bizimkide ...

Birde o bahsettiginiz pwp ye inanın MMOMT2 kadar saldırı geliyordur ama bu isi kendi cikarlari dogrultusunda lütfen yorumlamayalm FinaL07 özellikle ... Sanırım bu konusmaların profilindede yazan deneme mod . olmak icin yapılan bir kaç ufak siyaset yazilari :) Helal size ya insanlar nasıl degisiyor yarabbim ...

Admin birseyler yapmaya calisiyor inaniyoruzda , isin sonunda bir neticeye varmamak üzücü , ayrıca artık MMOMT2 sayili pwp ler arasında olabilir ama mmomt2 kadar oynanılan tutulan pwp ler cok isim verip reklam yapmak istemiyorum ...

İi forumlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri