- Konular
- 152
- Online süresi
- 24s
- Reaksiyon Skoru
- 138
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 143
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba
Metin2 private server kurulumu sorunlarınızı veya aklınıza takılan, cevap aradığınız bütün sorularınızı bu başlık altında bana sorabilirsiniz. En kısa süre içerisinde cevap verilecektir. Sizden tek ricam var lütfen aceleci olmayınız, zaten vakit buldukca gelen bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum.
Önemli Uyarı!
Oyun Kurulumu
Pack Yapımı
Server Editlemeleri
Panel Tasarımı
Özel Dosya Paylaşımı
ve benzeri hiç bir işlemi yapmıyorum, sadece teknik ve teorik destek sağlamaktayım.
Lütfen bu gibi konularda anlayışlı davranıp ısrarcı olmayınız, hiç bir şekilde sonuç değişmeyecektir.
Destek İçin Özel Mesaj Atmayın Çünkü Oraya Bakmıyorum Yorum Yazın
Maddeler İçin batu_14'e teşekkürler
Metin2 private server kurulumu sorunlarınızı veya aklınıza takılan, cevap aradığınız bütün sorularınızı bu başlık altında bana sorabilirsiniz. En kısa süre içerisinde cevap verilecektir. Sizden tek ricam var lütfen aceleci olmayınız, zaten vakit buldukca gelen bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum.
Önemli Uyarı!
Oyun Kurulumu
Pack Yapımı
Server Editlemeleri
Panel Tasarımı
Özel Dosya Paylaşımı
ve benzeri hiç bir işlemi yapmıyorum, sadece teknik ve teorik destek sağlamaktayım.
Lütfen bu gibi konularda anlayışlı davranıp ısrarcı olmayınız, hiç bir şekilde sonuç değişmeyecektir.
Destek İçin Özel Mesaj Atmayın Çünkü Oraya Bakmıyorum Yorum Yazın
Maddeler İçin batu_14'e teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: