Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 PvP Soru-Cevap - Sen Sor Batu_14 Cevaplasın. || Tüm Sorular Cevap Bulsun !

• Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1K
  • Görüntüleme 102K

batu_14

Level 16
Fahri Üye
TM Üye
Konular
654
Online süresi
2242s
Reaksiyon Skoru
1,337
Altın Konu
0
Başarım Puanı
301
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 8 Gün
MmoLira
-18
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Selamlar,​

Metin2 private server kurulumu sorunlarınızı veya aklınıza takılan, cevap aradığınız bütün sorularınızı bu başlık altında bana sorabilirsiniz. En kısa süre içerisinde cevap verilecektir. Sizden tek ricam var lütfen aceleci olmayınız, zaten vakit buldukca gelen bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

Önemli Uyarı!

• Oyun Kurulumu
  • Pack Yapımı
  • Server Editlemeleri
  • Panel Tasarımı
  • Özel Dosya Paylaşımı

ve benzeri hiç bir işlemi yapmıyorum, sadece teknik ve teorik destek sağlamaktayım.
Bu gibi konularda anlayışlı davranıp ısrarcı olmayınız, hiç bir şekilde sonuç değişmeyecektir.
Log hataları, Eklenti hataları, Bilgisayar hataları vb. hatalar için lütfen hatanızla ilgili resimli mesajları tercih ediniz.

Anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Özel mesaj atıp soru soran arkadaşlar, sorularınızı lütfen özel mesaj değil konuya yazınız.
KARDEŞ REBOOT NASIL ATCAM ? daha dogrusu ben degilde bizim tl atamadı atana tl lik vercek bi yardım etsen ?
-VS puanı sistemi her kestiğiniz adamda 1 VS Puanı kazanıyorsunuz 50 VS Puanında ödül seçiyorsunuz dilerseniz 100 VS Puanı yapıp daha iyi ödüller alabilirsiniz.
Böyle Bir Sistem Nasıl Yapabiliriz….
Böyle Bir Sistem Var Ve Açmak İstediğim Ve Bayadır Üstünde Uğraştım Swme Uygulamak İstiyorum .Lütfen yardım

arkadaşlar server açmayı düşünüyorum 256 ekran kartım çökme ihtimali bide lag ihtimali varmı lütfen cvp plasee msj olarak gönder ne olr :)

S.a

Hocam İlk Öncelikle Yardımınıza Muhtaç Kaldım :) Benim Serverımda Belli Bir Saatten Sonra Oyundan atmalar Gerçekleşiyor Ve Lag Oluşumları Bunları Nasıl Kaldırabilirim..

batu_14 yardım edermisin bnim putty bi hata veriyor çözemedim.. hata bu yardım edersen sevinirim..

putty server unexpectedly closed network connection

Teşekkürler kardeş Güzel. Neyseki bir sorunum yok :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri