- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.. Clanımıza Herkes Davetlidir. Gerekli koşullara Sahipseniz başvuru yapınız .. =))
Clan Adı : AmazinqCafe
Rank[Sıra] : 3879
Clan Başkanı : ThEcSkInGs
Lieutenant[Teğmenler]:SpReaDD
Link: h ttp://c lan.z8games. com/clanstat_cf.aspx?guildid=118516
Boşlukları Düzeltiniz..
Kuruluş Tarihi : 6 Aralık 2010
Clanımız Yeni olmasına karşılık gayet iyi bir sıralamadadır. Clan İşleriyle Ben [SpReaDD] ilgilenirim. Clan Başvurusu Hakkında Gereken Bilgi Clanımızın Haberlerinde Mevcuttur. Gerekilen Bilgileriniz Onaylanırsa Clanımıza Alınırsınız..
Gerekli Bilgiler Clan Sayfamızda Mevcut Ama Ben Burayada Yazayım..
Ad:
Soyad:
Online Süresi:
Clanımızı Nereden Duydunuz:
Üstteki Maddeleri Gerekli bir biçimde doldurduktan sonra eğer şartlar uygunsa kabul edilecektir. Diğer Türlü Başvurular Kabul OLMAYACAK !!!
Not:Staff Sergeant'ın altında olanlar kesinlikle alınmayacaktır.!
Ayrıca sizlere bi sorum olacak clan bölümünde " Clan Management " bölümünün altında clan acıklaması yazar. Bunu nasıl değiştirebiliriz ? Bilen arkadaşlar Lütfen Konunun altına Yorum yapsınlar.
İyi Oyunlar . SpReaDD !
Clan Adı : AmazinqCafe
Rank[Sıra] : 3879
Clan Başkanı : ThEcSkInGs
Lieutenant[Teğmenler]:SpReaDD
Link: h ttp://c lan.z8games. com/clanstat_cf.aspx?guildid=118516
Boşlukları Düzeltiniz..
Kuruluş Tarihi : 6 Aralık 2010
Clanımız Yeni olmasına karşılık gayet iyi bir sıralamadadır. Clan İşleriyle Ben [SpReaDD] ilgilenirim. Clan Başvurusu Hakkında Gereken Bilgi Clanımızın Haberlerinde Mevcuttur. Gerekilen Bilgileriniz Onaylanırsa Clanımıza Alınırsınız..
Gerekli Bilgiler Clan Sayfamızda Mevcut Ama Ben Burayada Yazayım..
Ad:
Soyad:
Online Süresi:
Clanımızı Nereden Duydunuz:
Üstteki Maddeleri Gerekli bir biçimde doldurduktan sonra eğer şartlar uygunsa kabul edilecektir. Diğer Türlü Başvurular Kabul OLMAYACAK !!!
Not:Staff Sergeant'ın altında olanlar kesinlikle alınmayacaktır.!
Ayrıca sizlere bi sorum olacak clan bölümünde " Clan Management " bölümünün altında clan acıklaması yazar. Bunu nasıl değiştirebiliriz ? Bilen arkadaşlar Lütfen Konunun altına Yorum yapsınlar.
İyi Oyunlar . SpReaDD !
Son düzenleme:
- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Kurallarınız ne ki ? Bunlar sadece açıklama.. Kural dediğin mesela +20 Yaş sınırı , Staff sergeant yazmışın zaten , mesela günlük 5 k exp kasmayan atıLır . .gbii
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)