BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

*{Tr}*Pro*[* Clanı Proların Clanı /#/ Rank 1189

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manclup12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 690
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Bu Yeni Tanıtım Konumuzdur Clanımızın Rankı 1189 Dur Ve Clanımız Profesyonel Oyunculardan Oluşmaktadır Ana Felsefemiz İleri Dostluk Tur Clan Arkadaşları Birbirleriyle Telefondan Konuşur Hatta Yazın Ankarada Buluşucaz 5 Clan Arkadaşımız Misyonumuz İleri Düzeyde Arkadaşlık Ortamı Sağlayarak Kefiyli Saatler Geçirmektir Hedefimiz İse Arkadaşlığın Yanına Rankıda İlave Ederek Clanımızı En Üst Düzey Yerlere Getirmektir.

Biraz Kendimden&Clanımdan Bahsediyim Benim Eski Carım OGHW[Aspire idi Bilen Bilir Colonel Car Ve Aspire Clanının Yöneticisi Oldum(LT) Ve Çarımı Sattım Ve RuyaYuruyusunu Actım Tr Pro Clanını Kurdum Sonra İlerleyen dostluk ve rank icin nameni degistirip Tp]Element[] Yaptım Aspirede Ben Böyle Dostluk görmedim Arkadaşlar Rankımızda Var Clanımıza Gelen Her Arkadaşımız İle Güçleniyoruz Glenelere Üye Demiyoruz Onlar Bizim Gözümüzde Birer Kardeş.

Clan Maçları İle İlgili Kurallar Basittir​

1-Denilenlerden Kaçmamak (O El Rush Yapılması Gerekiyorsa Def Veya Muf Yapmamak gerekiyor)
2-Clan Maçlarda hile Kullanmamak Ve Hiç Kullanmamak
3-Clan Maçlardan Kaçmamak​

İsteyen Her Arkadaşımız Cw Ye Katılabilir Ve Cw Yapabilir.Yenilgi Kimsenin Üstüne Atılmaz Bu herkesin sucudur veya Başarısı şimdi Clan Bilgilerine Geçelim :)

Leader:
Members:28
Lt Sayısı:4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri