HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Bu Yeni Tanıtım Konumuzdur Clanımızın Rankı 1189 Dur Ve Clanımız Profesyonel Oyunculardan Oluşmaktadır Ana Felsefemiz İleri Dostluk Tur Clan Arkadaşları Birbirleriyle Telefondan Konuşur Hatta Yazın Ankarada Buluşucaz 5 Clan Arkadaşımız Misyonumuz İleri Düzeyde Arkadaşlık Ortamı Sağlayarak Kefiyli Saatler Geçirmektir Hedefimiz İse Arkadaşlığın Yanına Rankıda İlave Ederek Clanımızı En Üst Düzey Yerlere Getirmektir.
Biraz Kendimden&Clanımdan Bahsediyim Benim Eski Carım OGHW[Aspire idi Bilen Bilir Colonel Car Ve Aspire Clanının Yöneticisi Oldum(LT) Ve Çarımı Sattım Ve RuyaYuruyusunu Actım Tr Pro Clanını Kurdum Sonra İlerleyen dostluk ve rank icin nameni degistirip Tp]Element[] Yaptım Aspirede Ben Böyle Dostluk görmedim Arkadaşlar Rankımızda Var Clanımıza Gelen Her Arkadaşımız İle Güçleniyoruz Glenelere Üye Demiyoruz Onlar Bizim Gözümüzde Birer Kardeş.
İsteyen Her Arkadaşımız Cw Ye Katılabilir Ve Cw Yapabilir.Yenilgi Kimsenin Üstüne Atılmaz Bu herkesin sucudur veya Başarısı şimdi Clan Bilgilerine Geçelim
Leader:
Members:28
Lt Sayısı:4
Biraz Kendimden&Clanımdan Bahsediyim Benim Eski Carım OGHW[Aspire idi Bilen Bilir Colonel Car Ve Aspire Clanının Yöneticisi Oldum(LT) Ve Çarımı Sattım Ve RuyaYuruyusunu Actım Tr Pro Clanını Kurdum Sonra İlerleyen dostluk ve rank icin nameni degistirip Tp]Element[] Yaptım Aspirede Ben Böyle Dostluk görmedim Arkadaşlar Rankımızda Var Clanımıza Gelen Her Arkadaşımız İle Güçleniyoruz Glenelere Üye Demiyoruz Onlar Bizim Gözümüzde Birer Kardeş.
Clan Maçları İle İlgili Kurallar Basittir
1-Denilenlerden Kaçmamak (O El Rush Yapılması Gerekiyorsa Def Veya Muf Yapmamak gerekiyor)
2-Clan Maçlarda hile Kullanmamak Ve Hiç Kullanmamak
3-Clan Maçlardan Kaçmamak
2-Clan Maçlarda hile Kullanmamak Ve Hiç Kullanmamak
3-Clan Maçlardan Kaçmamak
İsteyen Her Arkadaşımız Cw Ye Katılabilir Ve Cw Yapabilir.Yenilgi Kimsenin Üstüne Atılmaz Bu herkesin sucudur veya Başarısı şimdi Clan Bilgilerine Geçelim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Leader:
Members:28
Lt Sayısı:4
52 kişi var ve emin ol sizin klandan daha güzel![]()
varmısın clan match a bi clan kişi sayısıyla ölçülemez 1 el verirsek adım deniz deil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)