BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

1 Altın Bar İle Para Hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kalupkalup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Öncelikle Hoş Geldiniz...
Gelelim Şimdi Hilemize Öncelikle Bize Lazım Olanlar;

1) 1 adet market açmak icin paket
2) Altın,Gümüş Bar [fiyatı ve miktarı fark etmez]

Evet ilk önce bizim 2 çarımız olmalı daha sonra bir tanesi ile gidin ve depocudan bar alın daha sonra markete gidin ve bir market açmak için poşet alın şimdi Gelelim hilemize öncelikle marketimizin üzerine sağ tıklıyoruz (ismi önemli değil) evet daha sonra aldığımız barları içine koyuyoruz ve barımızın depodan alış fiyatı kadar fiyat koyuyorz şimdi gelelim işimizin sırrına şimdi gidiyoruz ve her hangi bir NPC ye barımızı satıyoruz ve marketi kuruyoruz bizde o barlar olmamasına rağmen marketimizde gözüküyorlar şimdi diğer çarımız ile gidiyoruz ve o barları alıyoruz evet şimdi elimizde hem hala daha bar duruyor hemde paralar duruyor ben bu şekilde çok fazla para yaptım ama dikkat edin 1 çarda bu hileyi 6 defadan daha fazla tekrarlamayın
İnanmıyorsanız Klikyada Oynayan Arkadaşlar Beni Tanırlar Bütün İtemlerim Efsunludur Klikyadaki ilk +9 yarımayı eğlence oLsn Diye Bastm ayrıca +9 full +4 taşlı 500 hpli ejderha tanrısı zırhım var Tabiki Diğer İtemlerimde +9 İnşallah Sizde Bu Hile iLe +9 itemler Düzersiniz Tabi Neden Hileyi Bize Veriyo Derseniz Ben Bu sene ÖSS sınavına Gireceğim İçin Ailem Tarafından Bilgisayar Cep Telefonu Ve TelevizYon Gibi Elektronik Cihazlar Yasaklanıyor Bende Bu Yüzden Sizlere Hileyi Açıklamakta Bir Sakınca Görmüyorum !!!
:ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri