HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
task bar heroda sınırsız level exp gold hilesi var elimde ve asla ban yemiyorsunuz chest drop şansınıda arttırıyor ye veriyorum dm den ulaşabilirsiniz . detaylı bir çok özellik ekleniyor güncelleme atıyorum sürekli şuanda oyun hızlandırması vs herşey mevcuttur
DLC paketlerini ücretsiz full paketleri ekleyebiliyoruz artık yeni update gelmiştir. yeni güncelleme ile daha stabil OTP eklendi otomatik güncelleme alıyor bot artık .
Fiyatlandırma ve Gerekli Tüm Bilgilere DC den ulaşabilirsiniz. Buradan da yazabilirsiniz yada discordan yazabilir ticket açabilirsiniz
#
TBH Hizmet Paketleri
** Fiyatlandırma:**
Güncellemeden güncellemeye kullanım: 150 TL **(Bronze Vip)**
15 Günlük Paket: 300 TL **(Gold Vip)**
Sınırsız Paket: 500 TL **(Sınırsız Vip)**
**Bilgilendirme:**
Paket süresi ödeme onaylandıktan sonra başlar.
Oyun güncellemeleri sonrası gerekli düzenlemeler yapılır.
Fiyatlar değişiklik gösterebilir.
Satın almadan önce güncel durum ve uygunluk için iletişime geçiniz.
Oyunlarda hile kullanımı, oyunun kurallarını ihlal edebilir ve hesap yaptırımlarına (ban vb.) yol açabilir. Bu riski kullanıcı kabul etmiş sayılır.
**Dip Not:**
Hileyi bir anda abartıp her şeyi fulleme durumunda oyunun direk algoritmadan yakalayıp ban atma riski vardır bilginize dilediğiniz gibi bizle iletişime geçip nasıl ''Legit'' ayarlar yapabileceğinizi göstermekteyiz.** ||@everyone||
https://discord.gg/33ExdXNWuj
DLC paketlerini ücretsiz full paketleri ekleyebiliyoruz artık yeni update gelmiştir. yeni güncelleme ile daha stabil OTP eklendi otomatik güncelleme alıyor bot artık .
Fiyatlandırma ve Gerekli Tüm Bilgilere DC den ulaşabilirsiniz. Buradan da yazabilirsiniz yada discordan yazabilir ticket açabilirsiniz
#
TBH Hizmet Paketleri
** Fiyatlandırma:**Güncellemeden güncellemeye kullanım: 150 TL **(Bronze Vip)**
15 Günlük Paket: 300 TL **(Gold Vip)**
Sınırsız Paket: 500 TL **(Sınırsız Vip)**
**Bilgilendirme:**Paket süresi ödeme onaylandıktan sonra başlar.
Oyun güncellemeleri sonrası gerekli düzenlemeler yapılır.
Fiyatlar değişiklik gösterebilir.
Satın almadan önce güncel durum ve uygunluk için iletişime geçiniz.
Oyunlarda hile kullanımı, oyunun kurallarını ihlal edebilir ve hesap yaptırımlarına (ban vb.) yol açabilir. Bu riski kullanıcı kabul etmiş sayılır.**Dip Not:**
Hileyi bir anda abartıp her şeyi fulleme durumunda oyunun direk algoritmadan yakalayıp ban atma riski vardır bilginize dilediğiniz gibi bizle iletişime geçip nasıl ''Legit'' ayarlar yapabileceğinizi göstermekteyiz.** ||@everyone||
https://discord.gg/33ExdXNWuj
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Güncelleme geldi map geçmek için gerekli taşı almanıza gerek yok direk es geçerek kap atlıyor chest drop şansı ekledim.
aldım dediği gibi hile çalışıyor, kendisi de gayet yardımcı oldu sağolsun her konuda. burda yazılanların dışında boss maplerine de ruh taşı olmadan giriş sağlıyor. teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)